| DrLolo a întrebat:

sunt inscris la scoala de soferi in data de 8am examen(sala) si in data de 9 am bliete de avion catre Grecia in vacanta si vreau sa stau 2saptamani oare pot pleca fara nici o problema Adică examenu de la practica (orasu) il pot dă după cand vin sau este un termen? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

Iti explic eu cum este corect. Ai incredere in mine.
Vei sustine sala atunci cand doresti si esti pregatit. Vezi si tu programul pentru sustinerea examenului la sala pentru sediul DRPCIV din judetul tau (resedinta de judet).
Te inscrii direct atunci cand te decizi de acasa, si in aceiasi zi dai sala. Cand doresti tu. Dupa ce vei promova examenul din ziua respectiva cu 22 de puncte (minim) te vei duce la alt ghiseu atunci pe loc pentru a te reprograma pentru traseu. Poate dura 7 zile, 15, 30 sau mai bine de 30 de zile. Depinde de cum programeaza cei de la DRPCIV examenele pentru sustinerea probei practice (traseu).

3 răspunsuri:
| IoanaIonuca a răspuns:

Nu este nicio problema, iti alegi tu o data cand vrei sa il dai. Poti merge linistit, sa te distrezi!

| Surprise a răspuns:

În momentul ce dai sala, ți se va spune pe ce dată vei fi programat la examen... Eu pe 26 mai am dat sala si doar pe 15 iulie m-au programat la oraș. Am auzit că nu în toate orașele e la fel.

| Crush247 a răspuns:

Da!
Poti sa faci asta. dar sa fii mai sigur ca nu te trezesti programat in craciun sau mai tarziu, du-te la politie (unde ai dat sala ) si reprogrameaza-te pe ce data vrei tu happy Succes!