| florinelComan a întrebat:

Buna. Sunt sofer incepator, am permisul de 3 luni si ma gandesc sa parcurg un drum mai lung in afara tarii. Vreau sa plec din Cluj si sa ajung undeva in nordul Italiei, undeva la 1200 de km. Am de gand sa ii parcurg in 2 zile. Cat de greu sau imposibil vi se pare de pus in aplicare, dat fiind experienta mea?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Recomand sa faci acest traseu dupa 1-2 ani de soferie, fiindca acum abia inveti sa sofezi si ai toate sansele sa faci accidnet grav, mai ales ca-i iarna si nu poti stapani masina pe gheata sau zapada.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e imposibilă dar va fi foarte obositoare. In doua zile insa ar trebui sa fii ok daca faci destule pauze.

| KovacsB a răspuns:

Primul meu drum dupa ce am luat permisul a fost Bucuresti Milano, cu o noapte dormita la iesire din Ungaria.
La fiecare doua ore te opresti chiar daca nu te simti obosit.Mersul pe autostrada nu este asa de greu.
Acum plec la 3 dimineata si seara la 20.00 sunt la o pizzerie in Milano cu o bere in fata.Acolo ai voie o berica.

| UserRo10 a răspuns:

Daca pleci la 4 Dimineata ajungi seara fara absolut nicio problema. Din 3 in 3 ore ia o pauza de 10-15 min sa te intinzi si da-i bataie. Experienta nu e necesara. Doar atentie la GPS si nu uita sa iei vinieta

| maikelzombis123 a răspuns:

Poti in 2 ore