| JustRisa a întrebat:

Tatăl meu a decedat acum 2 ani, iar eu conduc mașina pe care a avut-o el. În certificatul de înmatriculare el este încă proprietar pentru că nu am avut până acum ocazia să mergem să rezolvăm problema asta, dar urmează să o facem. În certificarul de moștenitor este specificat faptul că mașina mi-a rămas și mie moștenire. Întrebarea mea este cum ar trebui să procedez în cazul în care vreau să merg să declar loviturile de pe mașină. Specific faptul că mașina a fost atinsă în perioada în care o conducea tata și nu știu detalii despre lovituri (cum s-a petrecut, unde etc.). Eu am zgâriat-o o singură dată, când am atins un gard pentru că nu eram încă obișnuită cu dimensiunile mașinii.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La asigurator poate sa iti ceara actul de deces pana il schimbi pe numele tau. Dar poti sa ai de furca cu ei pentru ca masina asigurata pe un om care a murit ar fi ca si cum nu circula legal

| JustRisa explică (pentru mgtow):

Asigurarea este făcută pe numele meu, asta nu e o problemă.

| JustRisa explică (pentru mgtow):

Ca să repar loviturile îmi trebuie un act de la poliție și pe mine mă interesa cum procedez în cazul în care vreau să le declar, dar nu știu nimic despre ele, nu știu unde a lovit-o tata, cum etc...

| suntserios a răspuns (pentru JustRisa):

Pai cum vine asta. Mașina nu e pe numele dar asigurarea da? Te anunț ca probabil ai o asigurare care nu e valabila. În fine dacă accidentul nu a fost declarat în 24 ore cam greu acum. Depinde și cum arata caroseria. Dacă sunt mici zgârieturi și indoituri s ar putea sa nu ai nevoie de adeverinta

| mgtow a răspuns (pentru JustRisa):

Nu ai ce face el provocabd daunele si nu a fost interesat sa o faca acum platesti. Politia nu face nimic