| dani_7506 a întrebat:

Tatal meu vrea sa-si cumpere un logan nou 1.2 16v. Vreau sa-mi ziceti parerile voastre despre aceasta masina si ar putea masina sa tracteze o remorca de 750 kg?
Multumes anticipat.

Răspuns Câştigător
| cossmy a răspuns:

Are un unchi de al meu.si crede'ma ca stiu ce'ti zic. Cu 3 saci de cartofi in portbagaj(adica 300 si ceva de kg) si 3 oameni in masina iti venea sa te dai jos s'o impingi ca abia se misca. Trebuia turata ca naiba. Iti spun asta mai ales pentru ca ai mentionat de remorca. Motoarele de 1.4 se fabrica si se vor fabrica mereu, in special ca sunt cele mai cautate. Am condus si eu masina aia si mi-a lasat un gust groaznic de amar. E f slab si comparabil TOT cu un motor de 1.2 dar de la vw, pe polo, care e mai usor si fara vreo remorca sau greutatehappy. Ma rog, fiecare face cum vreawinking

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Doamne, o masina nu are voie sa tracteze o remorca de 750 kg, numai autocamionul e autorizat pentru asa ceva. Despre masina e bine ca va avea un consum mic si daca e noua mult mai bine.

| cossmy a răspuns:

E submotorizata pentru caroseria de logan si va fi fortat motorul si va consuma mai mult...plus ca nu mai fac referire la performantele NULE aproape...cel mai bun e 1.4, mai ales daca vrei sa'i pui si remorcahappy

| Minks a răspuns:

Il sfatuiesc sa isi cumpere SH macar un 1.4. E prea lesinat motorul ala.

| sagetarius a răspuns:

Ar fi mai bun unul cu motor de 1, 6; asta daca se mai fabrica...

| Broadband a răspuns:

Ia-ti un golf cu motor de 1.4

Răspuns utilizator avertizat
| Sofer a răspuns:

De tractat o sa poata dar e un mare chin pentru motorul asta, mai bine isi ia 1.5 dci care o duce mai bine.

| alexam_9916 a răspuns:

Da... ar putea daca iti cumperi un tractor!

| CiprianDCY a răspuns:

Ce prastia calului lauzi 1.4...alegere buna e dintre 1.2 16v 75cp sau 1.6 16v 105cp... si pentru tractat remorca zii lu tactu sa isi cumpere logan diesel

| dani_7506 explică:

Vroiam sa zic o remorca cu greutatea maxima admisa de 750 kg, remorca are 150 kg

| dani_7506 explică:

Problema cu 1.4 este ca nu se mai gaseste de vanzare nou(cred), tata ar vrea sa ia masina noua, cer parerea pentru ca chiar daca nu-i o masina scumpa sunt niste bani si acei pentru logan si nu ne scot banii din casa. As dori daca aveti careva 1.2 sa-mi spuneti cum se comporta.