| AlexAL275 a întrebat:

Bună TPU! Acum 2 săptămâni am picat traseul, am fost și cam agitat, în fine, nu sunt aici să-mi caut scuze. Am vorbit cu instructorul, mi-a spus că pentru a mă reprograma trebuie să plătesc o chitanță în valoare de 500 și că în ea intră 2, 3 ore după care pot da din nou. Acum, am mai vorbit cu unii colegi de clasă care tot așa au picat și mi-au spus că ei dau mai puțin. O fată mi-a zis că pentru 350 de lei face 6 ore. Depinde de școală sau este la fel oriunde?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru a doua examinare la proba practica este obligatoriu sa mai faci cel putin 6 ore de conducere si sa duci adeverinta ca le-ai facut.
Nu este obligatoriu sa le faci la aceeasi scoala de conducere sau cu acelasi instructor, le poti faci la alta sau cu alt instructor, respectiv unde costa mai putin.
Mi se pare si mie mult 500 lei pentru 6 ore.

| AlexAL275 explică (pentru Ioandelasal):

Păi colega mea mi-a spus că în 350 face 6 ore. Instructorul meu ia 500 de lei la 2 sau 3 ore, nu mai știu sigur.

| Ioandelasal a răspuns (pentru AlexAL275):

Daca este adevart ce-ai spus se pare ca nici instructorul nu stie si nici tu nu stii ca sunt obligatorii 6 ore de conducere.
Si ti-am spus ca este mult 500 lei pentru cele 6 ore obligatorii si cu atat mai scump pentru 3 ore, daca asa ti-a cerut, asa ca nu trebuie sa ma lamuresti cum este, chiar nu ma intereseaza.
Ti-am spus ce poti face, daca nu te intelegi la un pret acceptabil.

| dinaprilie a răspuns:

Depinde cat de fraier este omul. Sincer vorbind fara vreun afront la adresa ta. Vorbeste cu colega sau cu colegul si mergi pe var mai ieftina. Nu cumperi pepeni in japonia sa fie scumpi cat un gram de platina.

| goguPatent a răspuns:

Pai cam depinde de scoala si de instructor, fiecare are pretul lui.