| Ianis8198 a întrebat:

Acum 3luni m-am hotarat sa-mi cumpar o masina. Am cautat ceva timp pe Olx si intr-un final am gasit masina pe care mi-o doream. Asa ca m-am dus sa o i-au. Masina era in regula, nimic nu parea suspect. Iar de aici incepe povestea palpitanta.Am descoperit ca seria de sasiu de pe certificatul de imatriculare are o litera gresita fata de serile puse pe caroserie. In loc de S este scris 5, poate sa fie o greseala de la cei care au imatriculat masina? sau nu este certificatul masini? Astept raspunsuri si pareri. Multumesc! Ofer funda big grin P.S Masina este imatriculata pe Franta si la ei exista decat un act la masina (certificatul de imatriculare)

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se poate sa fie greseala la inmatriculare sau certificatul de inmatriculare sa fie falsificat si a gresit falsificatorul, litera S seamana cu cifra 5.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si daca e o simpla greseala (desi ma indoiesc) tot o sa ai probleme mari la inmatriculat... eu zic sa cauti alta

| OldSoul a răspuns:

Cam problematic daca masina e inmatriculata pe franta.
Daca vrei sa faci rar-ul si vor observa greseala cel mai probabil doar in franta se va rezolva problema.