| sanea06 a întrebat:

Am 12 ani si vreau neaparat ceva cu motor ( patruciclte, motocicleta, scuter, atv) ce din acestea mi se da voie sa ma plimb prin locuri publice sa nu-mi zica nimic politistii

7 răspunsuri:
| Maryanoo a răspuns:

Asteapta macar sa faci 14 ani. Sfatul meu.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pana la 16 ani nu poti circula pe drumurile publice, in mod legal, ci nici un fel de vehicul cu motor. Numai bine!

| Murzik a răspuns:

Bicicleta cu 2 roti, cel mai bun sfat!

| gigel68 a răspuns:

La 12 ani nu poti raspunde penal/contraventional. de aceea nu ai voie sa circuli cu motorizate. in caz de accident, vinovatul trebuie tras la raspundere. un pusti de 12 ani nu poate fi raspunzator.
totusi ai putea sa iti iei un tractoras de ala mic (cu care se plimba copii de 3-5 ani prin parc)

| PriliBlueBlood a răspuns:

Http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_5_8? field-keywords=monster+energy&url=search-alias%3Daps&sprefix=monster+#/ref=sr_kk_1? rh=i%3Aaps%2Ck%3Aelectric+scooter&keywords=electric+scooter&ie=UTF8&qid=1316549085

| FurtunaDiesel a răspuns:

Cu motor decat o drujba poti detine legal la 12 ani findca nu exista legislatie care sa iti interzica dar este pericolos.

Lasand gluma poti pune pe o bicicleta un motor deala micut si ai terminat povestea mergi ca pe scuter!

| aℓℓ3XAnDry a răspuns:

Bicicletalaughing)laughing