| mihai9996 a întrebat:

Buna Tpu...am dat traseul pentru permis de n ori si de fiecare data se intampla sa fac o greseala exact l final si greseli pe care in toata scoala nu mi sa intamplat sa le fac... sala o iau de fiecare data cu 25 26 ...de ce cu instructorul merg perfect si cu politistul se intampla sa fac mereu ceva gresit exact pe final ...sunt foarte dezamagit de mine.

2 răspunsuri:
| Paulassss a răspuns:

Buna! Poate se intampla toate astea din cauza emotiilor, stiind ca politistul da verdictul. Ar trebui, daca poti, sa-ti stapanesti emotiile, daca astea sunt cauza, si sa fii ceva mai relaxat. Nu trebuie sa fii dezamagit de tine, nu te descuraja. Data viitoare du-te increzator, cu gand pozitiv! Gandul pozitiv ajuta foarte mult! Succes!

| OldSoul a răspuns:

Din cauza emotiilor, si poate pentru ca te vezi aproape de sfarsit si te grabesti, ei bine aici e problema, graba strica treaba, asa e si aici, sfatul meu, trage cat mai mult de timp, condu cu viteza mica, fii atent la tot, trage cat mai mult de timp, si vei vedea ca nu vei mai avea probleme, eu asa am facut si nu am avut probleme.