| jackie12345 a întrebat:

Am fost azi la un service autorizat pentru o constatare înainte de înmatriculare la RAR. Totul e perfect la mașină însă nu funcționează luminile de marșarier. Domnul mecanic a zis ca e problemă minoră și nu ar trebui să se lege de problema asta la inspecția RAR. Ce părere aveți? Nu mă vor respinge pentru asta?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Si eu sunt de parere ca trebuie sa functioneze luminile de marsarier, nu de alta dar daca le ai defecte nu poti trece ITP-ul, asa ca nici RAR-ul nu-l poti trece!
Nu te mai lua dupa un mecanic sau altul si repara problema, daca e doar de 2 becuri scapi ieftin daca e de la ceva circuite ai nevoie de ceva timp pana si-o da seama vreun electrician.

| jackie12345 explică (pentru Simpatic):

A zis că sau este de la schimbător comutatorul sau dacă nu trebuie desfăcută cutia de viteze și vine scump și nu merită. Asa a zis

7 răspunsuri:
| antimulte a răspuns:

La RAR nu prea ca la ITP cu mai treaca mearga, asa ca mai bine o faci inainte sa duci masina acolo. La inspectie mai dai tu o atentie, mai trece inspectorul de la statie un defect minor si primesti stampila, dar la RAR e mai naspa. Si apoi cat de scump sa fie sa rezolvi asta? Poate fi extrem de simplu, un bec, un contact imperfect, un fir sau un senzor.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce risti? ca te pot repsinge, este totusi ceva care nu functioneaza la masina!
Repara-o inainte sa ajungi la RAR, ca sa nu fii nevoit sa o aduci inapoi la mecanic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Foarte posibil sa te respinga.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Zilele astea am vazut la cineva un refuz de la RAR din cauza unui bec ars, intr-un stop. Luminile de mers inapoi sunt importante, daca nu merge nici una, e bai. Mergi la un electrician si fa-le.

| Nemessys a răspuns:

Toate luminile trebuie sa functioneze. Defecte minore is daca nu-ti merge ceva gen radio sau geamuri. Luminile de marsarier trebuie sa mearga deoarece asa se poate provoca un accident, nu-s degeaba puse acolo.

| SoulReaver a răspuns:

Te va respinge. Verifica senzorul de pe cutia viteze si becurile. Dar ma indoiesc sa fie ambele becuri arse.