Le-ati facut amandoi de oaie. Certificat de identitate nu exista, ori e certificat de înmatriculare, ori carte de identitate. Cartea de identitate nu o porti la tine, nu o prezinți la politisti, deci nu risti nici o amendă. Daca te recunoaste sau nu politistul cgiar nu are relevanță, totul se face pe baza de documente.
Mergi inapoi la DRPCIV si le arati documentele, o sa rezolve ei.
Sau maine poti merge la polițistul acela sa il rogi sa iti refaca actele ca ai de asteptat pana luni dar poate il gasesti maine desii e vineri incerci.
Încă nu am permis A, numai a2, joi ma voi duce pentru examen teoretic, sper că atunci (înainte/după examen) voi putea aranja problema. Sper ca nu le trebuie programare sau plată din nou.
No ce poate sa fie, dacă a-și avea probleme cu "vechiule" menționate mai sus, crezi că a-și fi venit aici? Un motor/motocicletă (să nu te apase la corason vreo expresie), l-am cumpărat, este înmatriculat în România, astăzi la transcrierea motorului, polițistul nu a completat datele mele. Ce pot sa fac?
Te duci luni inapoi la el si il rogi sa completeze corect actele, dar mergi luni ca daca amîni iei amenzi in trafic si degeaba il mai cauti pe polițistul ăla care ti a completat gresit ca nu te va mai cunoaste.
LSebastian întreabă: