anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare pentru cei care fac naveta la job cu masina. Ma pregatesc sa incep un job si vreau sa fac naveta 120 km dus-intors. Cat este de obositor sa mergi acasa in fiecare zi dupa 8-9 ore de lucru? Cum sa fii mai in siguranta in conditii de oboseala?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cauta ceva langa casa

suntserios
| suntserios a răspuns:

E obositor, depinde insa si ce drum faci. Ca daca e vorba de Bucuresti Ploiesti unde se circula relativ repede si bine probabil ca e ok. Daca vorbit de 60km prin munti e alta dicutie.

Oricum, e asa de bine platit jobul ala incat sa iti convina sa faci zilnic atatia km cu masina personala?

| sierra1 a răspuns:

"naveta 120 km dus-intors" la noi?

Dacă da, ești extrem de curajos!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca ai ceva experienta, nu e obositor. Cu conditia sa fie un drum cu circulatia lejera.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Mai bine inchiriezi o garsoniera! eu am facut naveta, pe motor vreo 4 ani pe dublul distantei amintite de tine. ESTE CHINUITOR.

| Evolution a răspuns:

Nu stiu daca merita sa faci chestia asta...
Pe langa banii de motorina/benzina mai intervine si uzura masinii, masina nu merge doar cu motorina, trebuie sa ii mai faci si reviziile.
Pe langa oboseala acumulata, mai este si timpul pierdut in fiecare zi.
Trebuie sa inchiriezi o garsoniera mai aproape sau sa iti gasesti alt job. Cel putin in Romania sa faci naveta 120km unde nici drumuri nu avem... eu zic ca e cam imposibil. In alte tari probabil e mai posibil dar acolo au trenuri care nu intarzie si probabil si autostrazi in care ajungi de 3-4 ori mai rapid decat aici.
Dar din nou... din orice punct de vedere, nu merita.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un job in call center pe limba engleza.un job pentru absolventii care nu au experienta. Nici nu stiu daca merita pe 1600 net...