| Dei17MI a întrebat:

Am o problema la un opel zafira an 2007 120 cai 1. 9CDTI Motorina
Astazi cand m-am bagat in depasire avem acceleratia la podea si trece greu de 2000 ture si trage greu
Dau funda Altii mi-au zis ca sunt tachetii devina

Răspuns Câştigător
| victorandrei a răspuns:

Eu cred ca turbina este infundata, in treapta de viteza mica (a-2-a) te infigi in ea la 4000 rpm si sa fii atent cat fum se vede in urma ta laughing.

13 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Ori este pompa de motorină de vină, ori turbina.
Înainte să arunci banii pe piese, fă-i o diagnoză.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Motorina varza, injectoare imbacsite, ambreiajul busit, nu schimbi viteza cand trebuie sunt multe probleme, du te la un service, urco pe un tester asa pe ghicite nu cred ca ai sa reusesti

| Dei17MI explică (pentru suntserios):

Motorina pun de la petrom injectoarele au fost rectificate Vitezele le schimb 2500 3000 4000

| suntserios a răspuns (pentru Dei17MI):

Urco pe un tester sau la un meserias care stie ce face

| victorandrei a răspuns:

Eu cred ca de la turbina, mergi cu ea subturata? Ai cam infundat-o, mergi cu a 2 - a la 4000 de ture.

| Dei17MI explică (pentru victorandrei):

Merg 2000/3000/4000

| Dei17MI explică (pentru victorandrei):

Trebuie sa cumpar alta/? e 600 euro:o

| victorandrei a răspuns (pentru Dei17MI):

Da-mi add pe mess vyk_06 sa iti explic

| victorandrei a răspuns (pentru Dei17MI):

Eu cred ca turbina este infundata, in treapta de viteza mica (a-2-a) te infigi in ea la 4000 rpm si sa fii atent cat fum se vede in urma ta laughing.

| Mariussss14 a răspuns:

Frate dar si benzina si motorina is praf in Romania mai multe apa decat benzina
Taicamio din Austria merge in ro cu 45litri 750km motor 2. 7cdi 210ps
Si cand pleaca in Austria un rezervor si 50km pe galben ce mai vrei?

| victorandrei a răspuns (pentru Mariussss14):

Nu este vorba de apa in benzina ci de altceva care face sa se consume mai repede. Iti recomand sa cumperi 2 litri de la orice benzinarie si sa te duci la un laborator. 560 lei costa analiza si o sa vezi ca nu are apa.

| Mariussss14 a răspuns (pentru victorandrei):

Si atunci de consunma mai mult masina? si motoru meu face la fel nu mai are atata putere cand bag benzina din ro si cand bag din Austria ii alta treaba si nu iti arde bine benzina aia din ro

| victorandrei a răspuns (pentru Mariussss14):

Aditivii din ea + cifra octanica influenteaza foarte mult consumul si puterea motorului. Daca are apa cum zici tu, scoate filtrul de combustibil si vezi daca curge apa din el.

| fabilescu a răspuns:

S-ar putea sa ai un injector infundat.de obicei la masinile diesel se infunda mai repede decat la benzina.merita facut un test.e bine ca e opel, deci piesele sunt mai ieftinewinking