| CristiGood a întrebat:

am o rugaminte la locuitorii Constantei, si anume sa ma ajute cu informatii despre o scoala auto accesibila, ce parere aveti, credeti ca gasesc pana in 1100-1200? dau funda, poate ati urmat voi una si ati fost multumiti.

Răspuns Câştigător
| Alexul99 a răspuns:

Din pacate nu sunt din constanta, dar o scoala de soferi se poate gasi foarte simplu. Cauti pe google scoala de soferi constanta.
Totusi, incearca sa alegi una mai populara, cu multe masini, multi instructori, fiindca asa iti poti da seama daca este sau nu o scoala de incredere. Ai grija, fiindca va trebui sa mai platesti pe langa pretul scolii, avizul medical, care este undeva la 90 de lei, taxa de permis la anaf de 80 de lei si este posibil sa platesti si masina in ziua examenului practic 50 de lei, cel putin aici la Tulcea asa au fost preturile. Mare grija cu ce scoala alegi, daca nu esti multumit de instructor, insista sa iti fie schimbat, fiindca nu ai sa intelegi nimic pana la final, multa bafta.

| CristiGood explică (pentru Alexul99):

Si eu sunt din Tulcea, dar sunt student si muncesc aici, am viza de flotant si am inteles ca pot face scoala la Constanța, Doar ca aici nu cunosc asa bine cum stau treburile.

| Alexul99 a răspuns (pentru CristiGood):

Daca ai ocazia sa faci scoala la Constanta nu mai sta pe ganduri, hotii astia de la Tulcea nu angajeaza mai multi examinatori, prin urmare esti programat pentru proba practica dupa 3 luni, dar stai. tot 3 luni dureaza si programarea la sala, deci un total de 6 luni, asta daca il iei din prima, daca nu. e posibil sa iti expire dosarul pana iei permisul laughing (eu am inceput scoala in martie si abia luna viitoare am traseul). Sunt sigur ca o sa gasesti scoli mult mai bune si civilizate decat la Tulcea, aici nu mai stiu cum sa te stoarca de bani. sa iti bage pe gat ore. Intereseaza-te pe la colegi despre o scoala buna, sau daca nu pur si simplu cauta pe google, ti-am zis, ce scoala este mai dotata, are multe masini, multi instructori, multe categorii auto inseamna ca este automat mai serioasa, daca gasesti una cu doua masini si un instructor nu sunt mari sansele sa inveti ceva de la omul ala.

2 răspunsuri: