| Byb2001 a întrebat:

Buna TPU, am picat traseul cu 206 puncte și mă simt prost că nu l-am luat că voiam carnetul și știam că puteam sa conduc doar că aveam emoții încât mă blocasem de tot. Credeti că o să reușesc să îl iau? Polițistul mi-a spus că se moare în trafic de la emoții și că nu sunt capabila sa conduc și a mai făcut și cruce în timp de conduceam

Răspuns Câştigător
| 4ndr33y a răspuns:

Eu am cazut prima data traseul din cauza unui politist suparat pe viata. M-a respins pentru ca ca am gresit directia in care mi-a zis sa o iau, nu am incalcat vreo regula, mi-a zis sec, la tine mai mult noroc data viitoare, sa tragi pe dreapta (mai era un candindat in masina), am oprit masina pe trecerea de pietoni. Si-mi zice, e corecta oprirea ta aici, si i-am zis "asta a fost instructiunea dvs si i-am spus toata legislatia unde oprirea e interzisa) Era rosu de nervi, si eu la fel.
Si eu am avut emotii, probabil de aceea n-am inteles nici directionarea, dar eram stapan pe volan.
Mai mult noroc data viitoarewinking

6 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Ai nevoie de mai multa pregătire. 206 puncte e enorm de mult.

Bula
| Bula a răspuns:

Iti dai seama, ce s-ar intampla daca ai primi carnetul si sa te apuce emotiile in trafic!
Pana ce nu te poti controla perfect, nici nu-ti recomand sa conduci, chiar daca reusesti sa-ti iei carnetul! Ai fi pericol public!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă te ajută crucea, poți să o faci. Emoțiile trebuie rezolvate la școală, adică trebuie exersat condusul cu un profesor până emoțiile dispar.

| G777 a răspuns:

Nu vreau sa fiu rau dar 206 de puncte...mai bine ca nu l-ai luat, si pentru tine si pentru ceilalti.In trafic intalnesti tot felul de situatii si trebuie sa reactionezi rapid si sa gasesti solutia cea mai buna, cand conduci singurq nu ai instructorul in dreapta sa-ti puna frana sau sa-ti traga de volan.

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca este ai bine sa ramai pieton pe veci, ca de sofezi atat de rau cum si-a facut cruce examinatorul, atunci cu siguranta ai sanse sa omori pe cineva in trafic.

| darrio2007 a răspuns:

Intr-un fel e bine ca nu l-ai luat. A devenit si omul mai bisericos, in caz că nu era.