Am doar 14 ani, deci nu am permis, dar totusi, vreau sa conduc macar un atv.
Imi pare rau, dar ce vrei tu nu se poate, chiar este interzis de lege, ca un copilasi sa sofeze o masina, la varsta asta, fie ea si un ATV.
ATV-urile se sofeaza NUMAI cu permis de conducere, pe care il poti obtine DUPA varsta de 16 ani, can ai facut scoala de soferi si ti-ai sustinut examenuld e conducere.
Intre timp, poti sofa orice trotineta sau bicicleta fara motor.
Las ca pana am eu 18 ani, o sa conduc si atv-uri, poitia poate sa ma prinda, dar eu tot vreau sa ma plimb cu atv-ul pana la 18 ani, cu risc.
Si nu, nu sunt un copilas, am eu 14 ani, dar par mai mare!
Nu are importanta ca pari mai mare, ci varsta care o ai in buletin, aceea conteaza.
Permisele de soferie nu se dau pe cat de mare esti, ci conform varstei, iar in cazul asta nu suntem la piata sa ne targuim, esti inca copil mic, la 14 ani, deci este ILEGAL sa sofezi ATV-uri.
Ce poti sofa tu acum sunt: trotinete si biciclete.
Stii ca poti face puscarie juvenila daca politia te prinde fara permis de sofat, nu?
In plus te alegi cu DOSAR PENAL pe viata, ca orice delicvent.
Sa stii ca acest comportament este de copilas mic aici, care este incapabil sa intelega ca legea trebuie respectata cu strictete, neavand voie sa facem ce vrem noi, doar ca asa vrem noi.
Iata si dovada clara ca, marimea ta nu conteaza, fiindca judecata creierasului tau este a unui copilas de cativa anisori.
Mda...
O fi eu adolescent, dar tot vreau sa conduc un atv, nu imi place cearta, deci nu o sa mai continui cu acest subiect.