Din ce spui, eu asa cred, tu esti cel vinovat, dar politia va stabili, la fata locului cine este vinovat.
Nu mai baga martori, ca venea ala fulger fulger, melc, indiferent cum ar fi venit, tu trebuie sa il vezi si daca avea viteza luminii, tot vezi lumina cand vine
Deci nu mai incerca sa te sustragi, nu o sa ai cum, indiferernt ce spun martorii, avea ala viteza, o sa fie amendat pentru viteza, asta daca politia constata, deci dovezi, nu ce spune nea dorel daca spidometru lui a ramas blocat sau stiu si eu ce metode are politia sa constate, o sa il amendeze pentru viteza, atit, nu are a face cu accidentul tau, care erai pe linia discontinua jumate pe o bada, jumate pe cealalta
Exact cum am banuit. Daca ai facut toate astea nu ai nici o vina. Am patit-o si eu cu ani in urma. Deosebirea este ca cel din spate nu avea viteza mai deloc si doar mi-a indoit foarte putin bara de protectie. Am rezolvat-o amiabil cu 100 de lei fara Politie, asigurare etc. Erau ceva bani pe vremea aia.
Nu incerc sa sustrag nimic, am spus si mai sus ca imi asum vina, pur si simplu nu l-am vazut, oricum multi pe aici se dau destepti dar ei nu au nici macar carnetul luat?
Este culpa comuna. Asa a stabilit politia in cazul meu, asta este. Este plin de dementi care merg in halul asta pe strazi, ma bucur ca ai reusit sa rezolvi amiabil!
Eu nu stiu sa conduc? Dar ai vazut mata cum conduc eu? Sau ai fost de fata? Politia a constatat ca este culpa comuna. Stai lin dom'le ca probabil nici permisul nu l ai luat si te trezesti sa comentezi! Stai in banca ta!?
Intoarcerea in U este o manevra deosebit de periculoasa.Este vina ta in totalitate.Practic celalalt nu a avut cum sa te evite s-a trezit cu tine in fata lui Este doar vina ta, nu te cred la faza cu culpa comuna.