| AestheticPerf a întrebat:

Buna, TPU! Am vazut pe OLX ca sunt BMW X3-uri la pretul de 5500-6500 Euro din 2006-2008. Insa sincer eu m-am asteptat ca masina asta sa fie mai scumpa de 6500Euro fiind din 2008. Desigur ca sunt si mai scumpe din anul asta, dar sunt destul de multe pe la 6500 Euro. Doar ca nu stiu ce sa zic, cred ca una bine imtretinuta si mai buna ar fi macar 7500 Euro. Voi ce parere aveti? FUNDAbig grin.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu conteaza ce parere avem noi, conteaza cum e piata.
BMW la mana a doua e o masina ieftina, pentru ca service-ul pentru ele costa mai mult decat la un Golf 6, de exemplu.
Masinile SH aduse en-gros in Romania sunt printre cele mai uzate masini din strainatate, provin de foarte multe ori de la firme, au multi km, sau accidente mici-medii, dar scump de remediat in tarile civilizate.
Cumperi un BMW frumos cu 7000 de euro, care nou costa peste 30.000, dar masina aia are peste 200. 000km, deci te poti astepta la defecte mai grele (turbine, injectoare, cutii, grupuri, alternator, componente electrice).
Pentru un neamt, o masina cu injectia defecta inseamna un cost de reparatie enorm, probabil l-ar costa undeva peste 500 de euro fiecare injector, iar pompa si manopera inca vreo 1000; deci 3000 de euro reparatia unui BMW din 2008; prefera sa o vanda cu 4500 unui samsar, care o aduce in tara, o repara cu piese mai ieftine sau din dezmembrari, pe la meseriasii nostri, si uite asa apare pe olx un BMW ok, pe la 7500 euro.

0 răspunsuri: