| Boddy90 a întrebat:

Buna TPU are cineva idee daca chestionarele dupa drpciv ma va ajuta la proba de teorie din giurgiu? la categoria B sunt 40 de chestionare o mie si ceva de intrebari la care minima e 23 maxima e 26 acum nu stiu...

Răspuns Câştigător
| pisicutzamik a răspuns:

Buna asta vroiam sa-i spun si eu la fel ca tine daca nu inveti teorie pici mai ales la sala, dar daca ai noroc sa treci de sala pici la traseu cu siguranta, eu mi-am luat permisul de 2 luni l-am luat din prima nu am facut decat chestionarele aceala 40 pentru a ma verifica si am invatat ordonanta de urgenta si regulamentul.asa ca pune mana si invata nu pierde timpul cu chestionarele, daca vrei sa-ti dau exact articolele care trebuiesc invatate da-mi un mesaj pe privatwinking

8 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Normal ca te ajuta, insa la examen mergi tu, nu chestionarele. Depinde numai de tine daca reusesti sau nu.

| CristianCRS a răspuns:

Dupa cum a zis si Lory_7688 si eu am invatat legislatia si abia apoi m-am apucat sa fac chestionare dar intrebarile de pe drpciv se regasesc in examenul de la politie, deci pot fi un ajutor.

| dyoda a răspuns:

Da! fa-le toate de cate 2 ori si intelege-le, uita-te la greseli. din giurgiu sunt. succes!

| Lory_7688 a răspuns:

Iti spun din propria experienta daca nu inveti din carte nu te ajuta la nimic.Chestionarele te ajuta sa te verifici pe tine ce ai invatat in nici un caz sa inveti din ele. Deci invata din carte pentru ca altfel pici.

| Boddy90 explică (pentru pisicutzamik):

Buna pisicuta oare ce articole ar mai fi ca am depasit 1200 de intrebari si am selectat si chestionarele drpciv inclusiv capitolele cartii si tot odata chestionare din carte...

| pisicutzamik a răspuns (pentru Boddy90):

Pai articole in carte sunt destule dar trebuie in vatate intr-un mod adica sunt articole cum ar fi la DEPASIRE trebuie sa inveti art.45 din ordonanta de urgenta(OUG) si art.118 119 si 120 din Regulament,daca ai invata tot asa cum ti-am dat exemplu ai intelege ceva dar daca o iei ca tocilaru la rand si inveti pe derost o sa le incurci ca sa intelegi ceva le ei pe capitole si inveti ce este important nu sa te incarci cu informatii care sunt mai putin importante, bine nu zic sa nu citesti toata cartea ca daca erau neimportante nu le scria acolo, dar pentru permis iti trebuie un minim de cunostinte, eu am citit exact cum ti-am scris mai sus asa mi-a explicat profesorul de legislatie si am luat permisul din prima(si sala si tarseul), acum 2 luni jumatatewinking

| Boddy90 explică (pentru pisicutzamik):

Mersi mult happy sa stii ca majoritatea capitolelor le-am citit si chiar am inteles si doar odata am citit-o asta am sa fac atunci cand ma mai incurc la intrebari citesc acolo unde trebuie...luni cand incep legislatia o sa vb cu instructorul sa imi arate si mie ci si cum si inca 5 saptamani am timp pentru toate mersi mult mi-ai fost de ajutor

| pisicutzamik a răspuns (pentru Boddy90):

kiss kiss

| pisicutzamik a răspuns (pentru Lory_7688):

Buna asta vroiam sa-i spun si eu la fel ca tine daca nu inveti teorie pici mai ales la sala, dar daca ai noroc sa treci de sala pici la traseu cu siguranta, eu mi-am luat permisul de 2 luni l-am luat din prima nu am facut decat chestionarele aceala 40 pentru a ma verifica si am invatat ordonanta de urgenta si regulamentul.asa ca pune mana si invata nu pierde timpul cu chestionarele, daca vrei sa-ti dau exact articolele care trebuiesc invatate da-mi un mesaj pe privatwinking