anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As avea si eu o intrebare. Dintre cele doua masini : BMW Z4 si FIAT PUNTO care este mai buna? Funda + vot pentru cel mai bun si explicit raspuns!

9 răspunsuri:
| Num3Ascuns a răspuns:

Ce alegere este aceasta? Nici nu poti compara un Z4 cu un Punto! Intrebarea este relevanta deoarece Z4 are clasa superioara fata de Punto.Bmw Z4 este o masina de fite pe care o iei ca sa te mandresti cand esti noaptea cu prietenii, iar Punto este o masina pe care o iau cei care nu vor Logan.Nu cred ca cineva care ar vrea o masina ar intreba intre Punto si Z4, deoarece sunt masini totalmente dieferite.E la mintea cocosului ca Bmw are calitate superioara si greu de intrecut si intrecuta de un Fiat in nici un caz, nici macar de Audi(exceleaza in prostie) sau Mercedes(exceleaza in interior). Scuze daca am jignit pe cineva dar asta cred eu.

| theStraightEdgeSavior a răspuns:

Bmw z4 clar, calitatea este net superioara, chiar daca bmw-ul este scump fa o investite pentru termen lung

| arcan_7531 a răspuns:

Tu te referi la mana a 2 a stiu, cel putin bmw z4, eu unul acum ceva ani mi-am luat opel corsa nou si am refuzat bmw m3, de ce? Pentru ca masina noua nu-ti face probleme, e frumusica e noua si merita banii, z4 e frumoasa, insa second hand, are probabil peste 150 mii km, cupola din carpa, 2 locuri, consum foarte mare si foarte probabil o mare teapa, in opinia mea fiatul este mai rentabil si ca pret, intretinere, consum...etc

| DevilBehindYou a răspuns:

Fiatul este putin mai mic deci daca ai familie iti recomand bmw-ul.desigur bmw-ul este mult mai evoluat decat fiatul dar fiatul este mia ieftin bmw-ul mai scump.Acum depinde de buget si de preferinte

| betmen a răspuns:

Bmw z4, dar mie imi place i8, ori cum bmw z4 prinde 260km,are ABS,faruri cu xenon,senzori de parcare,geamuri electrice,servodirecţie,airbag-uri frontale şi laterale,sistem de navigaţie,ESP,inchidere centralizată,tempomat,pilot automat, decapotare electrica, comenzi pe volan, scaune faţă încălzite, compiuter bord etc. Daca ma asculti bmw z4 e mult mai tare ca FIAT PUNTO!

| התשובה a răspuns:

Parerea mea este ca daca faci comparatie intre Z4 si Punto este sa alegi pe cea din urma. Diferenta de pret intre ele e nesemnificativa undeva intre 12000 si 20000 de euro.

| gavrilalex a răspuns:

Bineinteles ca bmw-ul se detaseaza cu mult de fiat! atat prin optiuni, comfort cat si prin performante... dar fiatul are un bun raport pret-calitate... depinde cati bani ai! sper ca ti-am fost de ajutor!