| MihneaAdrian26 a întrebat:

Bună TPU.Aş dori să îmi iau o motocicletă am 18 ani am permis şi mam gândit la Yamaha r3 şi aş vrea părerei.Ce miotocicletă aţi recomanda voi? Vreau să îmi iau motocicletă pentru plimbari pentru că mă plimb doar cu maşina am un passat b5 variant care e al lui tati şi îl conduc şi eu

6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Pentru plimbari? este adevarat ca traficul este atat de lejer si placut aici in RO, de parca ai fi pe coasta de azur dimineata doar tu masina decapotabila si Soarele
In acest trafic plin de melteni care conduc prost si haotic tu la 18 ani te-ai gandit ca un motor (eventual de peste 100 de CP) este ce trebuie!
Eu nu vreau sa iti fac morala eu sper sa te mai gandesti, nu de alta dar nu aveam in Romania nici oameni manierati in trafic, nici nu suntem obisnuiti cu motocicletele si nici infrastructura pentru motoare
Sa imi zica si mie ce faci cu motocicleta pe soselile ce prezinta denivelari si cum mergi pe ele?!

daca tie iti place asta in fine poti ignora ceea ce am scris, dar eu m-am gandit la siguranta ta in primul rand!

sunt prea putini aici in RO, care au motociclete capabile gen seriile H2 de Kawasaki, care merg cu ele pe un circuit sau pe o pista si nu prin oras sa faca intreceri cu cocalarii cu masini diesel tunatewinking

| sweetys a răspuns:

Intra pe Facebook pe grupueile moto. Ai sanse sa gasesti oameni mai " calificati" decat aici. Majoritatea de pe site sunt minori, si ma gandesc ca nu au idee cu ce se mananca doua roti.

| Simpatic a răspuns (pentru sweetys):

Sau unii dintre useri de aici, suntem soferi experimentati si stim cum sta treaba pe soselele din Romania, pustii cu motoare mai lipsesc, caci nu ducem lipsa de ei, cei care au "motorete" de la 16 ani au impanzit soselile! iar eu o zic nu in genul comunist! ci pentru siguranta noastra a tuturor, inclusiv a motociclistilor!
cred ca am mai multi km cu spatele decat unii de aici cu fata! asta ca sa sarcastic
la randul lor exista useri aici care sunt soferi profesionisti si imi pot da clasa si mie fara discutie!

ce vreau sa zic cu asta este ca uneori graba strica treaba, pustii de 16 sau 18 ani care nu au minimul de experienta in condus autovehicule insa toti viseaza sa fie Valentino Rossi, parca e o moda a hipsterilor si trapperilor...realitarea sta cu totul altfel, "motoarele" nu sunt pentru joaca pe sosea inca odata atrag atentia!

daca prin minori te-ai referit inclusiv la mine sa stii ca am ceva ani si ceva experienta si de viata, cat si experienta in ale sofatului. nu conduc motoare insa pentru ca am inteles pericolul si nu-s un teribilist care vrea sa faca show off, daca as fi dorit motocicleta cu siguranta mi-as fi permis gamele de varf noi! mai ales ca tatal meu este fost motociclist cu club si toate cele, dinainte ca motocicleta sa fie o moda, de pe vremea cand ea era o necesitate!

te salut, si am rugamintea sa numai intepati aiurea userii doar pentru ca va fac siguranta rutiera! raspunsul tau venit la ceva timp dupa ce am postat eu bate in mine cumva! no offence

| sweetys a răspuns (pentru Simpatic):

Nu m-am gândit sa fac aluzie la tine, si nici ca vei interpreta astfel, dar ținând cont ca pe site sunt majoritati minori, nu are de unde alege un raspuns care sa il ajute, sau sa ii dea de gandit. Una este sa primeasca sugestii de la 50 de oameni, una este doar de la un om. Doar i-am dat o ideee, eu respect parerea fiecarei persoane.
Asfalt uscat!

| Simpatic a răspuns (pentru sweetys):

Ma bucur ca mai exista si useri ca tine! te salut
ps: citind intrebari de ale tale mi-am dat seama ca esti o ea si nu un el, probabil de aceea ai mai multa eleganta in exprimare decat noi barbatii in general happy

| MrAM a răspuns:

Recomand un yamaha, aprilia sau honda de 125