| nomad14 a întrebat:

As vrea sa cumpar o masina sport in 2 usi:ce imi recomandati :Audti TT, Nissan 350Z,, sau si altele in 2 usi, am 19ani!

17 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Eu unu daca as fi in locul tau m-as puita dupa un BMW Z8, Z4, un Audi A5 sport, si daca vrei ceva din ce ai spus tu daca o vrei pentru drift si fite ia Nissan 350Z daca vrei ceva pentru mers normal zi de zi ia un TT diesel 4x4 chiar se tine bine pe sosea o masina mica la fel ca un TT si cu tractiune integrala!

| maryy a răspuns:

Eu cred ca un Audi TT este perfect, nu sunt mare fan Nissan, dar Audi TT are un aspect mult mai placut.

| andrey23 a răspuns:

Tt= quattro > 350z=rwd

| DaNNN a răspuns:

Daca nu esti foarte inalt si ai ceva malai, un TT ar fi perfect pentru tine.

Sper ca te-am ajutat. happy

| Ykuzo a răspuns:

Te-as sfatui sa iti iei un BMW seria 1 sau VW Scirocco. Sper ca iti plac cele 2 masini. Daca nu iti plac acestea 2, te-as sfatui sa iti iei TT-ul. Succes la alegere.

| LowLowLowLow a răspuns:

Frate eu iti recomand ce am eu;) fara malai e si super masina nu am ce zice honda civi r-mugen :d sport 2 usi uite un link http://www.promotor.ro/......oto/poza-1

| berelahalba a răspuns:

Dacia sportwinking

| taliban a răspuns:

Audi r8 v10 asta e cea mai buna! pe asta o cumperi?laughing)

| Iulian03 a răspuns:

Ford Mustang(recomand toate modelele)
Chevrolet Corvette(recomand toate modelele)
Opell Tigra
BMW Z4
VW Scirocco
VW EOS
Ford GT40
BMW Z3
Honda Civi

Si gandeste ca dupa ce iti cumperi o masina sport(cam toate masinile sport au intretinerea scumpa si consuma mult)trebuie sa ai bani si sa o intreti si sa-i bagi benzina/motorina multa fiindca masinile sport cum am scris mai sus consuma mult.

| Alex66 a răspuns:

In primul rand ai bani de asa masini...ia-ti un lamborgini big grin

| KaZe_8447 a răspuns:

Nissan 350Z
In fine, dar eu iti propun : Nissan Skyline R34 Albastru. Best of!

| gyffy a răspuns:

Iti recomand un Porshe

| MelculTurbat a răspuns:

Mie imi place audi A4 cabrio, si mie mi se pare mult mai eleganta decat celelate. Acelea sunt masini sport, depinde pentru ce vrei...winking

| RollerutzuX a răspuns:

Eu zic sa-ti iei un Audi TT si daca iti mai raman bani il tunezi.winking

| ruby1996 a răspuns:

Nissan 350 z imi place modelul.( Particip la concursul Lidl. Daca mi-esti prieten, ajuta-ma sa castig. Click aici si apoi Like pe pagina oficiala Lidl! http://www.facebook.com/......idlromania )

| Mihnea9779 a răspuns:

Sal! as vrea sa te ajut in legatura cu intrebarea ta.Voi incepe cu niste detalii despre masinile pe care le-ai mentionat u.
1. Audi TT : este o masina cu caracter sportiv si destul de aerodinamica, ce ma nemultumeste pe mine este cap cilindrica si motorul, in plus, raportul cu pretul este ca de la cer la pamant, si nici macar nu-ti poate oferi calitatea nemteasca deoarece este o masina fabricata in uzinele audi din America si Thailanda...
2. Nissan 350Z : o pozitie la sol mult mai buna decat cea de la Audi si este la fel de aerodinamica.Motorul bunicel si ti-o pot recomanda!
Iti mai dau un sfat, daca urmeaza sa-ti cumperi prima masina incearca un model mai ieftin pentru ca chiar daca ai bani pentru 30 de TT exista posibilitatea sa o lovesti, zgarieturi, craparuri in parbriz, indoituri de la cine stie ce pisica etc... Ma gandesc pentru tine la un opel tigra...ce zici?