La banii aia, sunt masini bune.
Eu am avut una 1.7 TD din 95, si am fost destul de multumit de ea. Desi e mai mare decat Astra F, nu e la fel de stabila, lucru care m-a mirat, dar in rest e o "rabla" confortabila si chiar ok, cu destul de multe dotari pentru anii aia.
Mie mi s-a stricat la ea alternatorul, punct slab la unele Opeluri, o luasem cu mecanismul de la stergatoare defect (improvizat) si l-am inlocuit, si am gasit rugina in spate, la podeala portbagajului si sub bara, pe aripi.
Astea au fost toate defectele ei, in rest n-am avut treaba cu ea, si a fost o masina neingrijita. Am dat pe ea 500 de euro in 2012, cand majoritatea se vindeau peste 1000e.
La un opel din 2004 i sa damblagit valvula GR care a costat 400€ apoi o bucata de furtun 100 si ceva € nu a mers rau masina dar la vechimea ei a cerut bani in reparatii
O masina la 20 de ani isi arata batranetea in cele mai variate moduri.
Tot ce inseamna piese din cauciuc,garnituri, bucse, chiedere, simeringuri, suporti motor, incep sa se durifice si sa crape.Se merita doar daca esti pasionat de mecanica si te descurci sa inlocuiesti piesele care pica din cauza imbatranirii.
Vezi sa nu fie mancata de rugina pe dedesubt.
EU13Nmc întreabă:
Andrei5001737 întreabă: