anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi am fost in oras cu ceva cumparaturi.
La iesire din parcare ( spic, ingust) am atins o furgoneta cu bara spate dreapta.
La mine nu au aparut decat 2 zgarieturi minore, care le-am sters cu o carpa uda.
Insa, am plecat repede de acolo.
Cineva din spate care a vazut m-a blitzat.
Ar trebui sa-mi fac griji mari big grin?
Ce se poate intampla, avand in vedere ca nu s-a indoit nimic? Intra la categoria tampon?

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca furgoneta nu are nimic atunci nimic n-o sa se intample. Daca trebuie reparatii atunci vei fi amendata si va trebui sa-i dai RCA. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-e scarba de astfel de oameni. De ce nu i-ai lasat respectivului numarul de telefon? Daca avea ceva va intalneati cand puteati si daca nu avea nimic, macar iti cereai scuze.
Mie mi-a indoit unul usa fata, paravantul spart si oglinda data peste cap si a fugit si asta cu 2 saptamani dupa ce-mi expirase CASCO-ul.
Sper sa-ti faca si tie unul cu o furgoneta la fel, el sa spuna ca nu a avut decat 2 zgarieturi minore, dar la masina e zgariata de-a lungul... dar daca a lui abia a fost zgariata, nu-i pasa si a plecat! Sa vezi atunci ce fericit o sa fii! Sau sa vezi un nebun cu o duba cum te alearga tot bucurestiul ca i-ai lovit masina.
Daca ala se duce la Politie si da numarul tau, tu esti declarat fugit de la locul accidentului, deci amenda si poate ajunge pana la suspendarea permisului. Asta ca sa dormi bine la noapte!