Acesti 5 litri nu s-au dus nicaieri in alta parte decat in motor. Nu stiu sa iti spun exact pentru motorul tau, dar in general intra peste 7 litri (aproape 4 de antigel, aproape 4 de apa).
Dar problema ta nu este unde se duce antigelul nou, ci unde a disparut cel vechi si ce s-a intamplat cu motorul. Altfel rezolvi doar efectul, cauza ramane.
Sfatul meu este sa o tractezi la un service, probabil problema ta este una foarte grava si vei fi norocos daca scapi fara inlocuirea motorului. Pentru ca legatura dintre oprirea motorului si lichidul de racire ar fi la distributie...
Ai bagat apa si nu curge nicaeri? Verifica baia de ulei sa nu se duca in motor daca ai joja verifica nivelu la ulei sa vezi carei treaba, desi daca ai bagat 5 litri cum spui ar fi dat cumva pe linga joja sau poate ca nu.Caseta de apa se numeste bidon sau rezervor sau zii ceva genu asta nu caseta.Cei aia caseta? Aud numai minunatii pe netu asta esti sigur ca nu curge jos? Apa aia n-are unde se duce ori in motor in radiator si caseta aia cum zici tu, acolo trebuie sa stea apa.Mai baga poate ca mai trebuie pana se umple. Daca tot se duce asa atunci acolo cred ca o fi in baia de ulei.Si s-a oprit motoru in mers aia e de naspa.
GhermanPaul întreabă: