Nu cred ca exista o cea mai buna masina... O masina ce pentru tine e perfecta pentru mine poate sa nu fie.
Dar incerc sa o iau logic. cea mai buna masina ar trebui sa fie fiabila, frumoasa, performante, economica, usor de reparat oricare ar fi ea. As merge si pe SUV fiindca in teorie e bun atat si pe drumuri mai stricacioase dar si pe autostrada.
Desi nu is fan deloc, cred ca as alege un Toyota dar un model mai vechi.
https://www.autovit.ro/anunt/toyota-rav4-2-5-vvt-i-hsd-4x4-ID7H8BfQ.html
Logica mea e asa... E toyota deci e fiabila, e 4x4 deci pot urca un deal sau o bordura lejer, e hybrid deci si consumul e ok, e destul de frumoasa, destul de moderna incat sa fie sigura si dotata dar destul de veche incat sa existe piese suficiente in circulatie si sa i se stie problemele.
Tesla model X, este o masina puternica atat la motor cat si la intelignta si este o masina ECO (prietenoasa cu mediul). Eu cred ca este masina viitorului. Sper ca te-am ajutat o seara/dimineata faina
Cea mai buna masina este aia pe iti permiti s-o cumperi si s-o intretii. De preferat sa fie noua, nu sh.
Buna din ce punct de vedere? Că sunt atâtea direcții în care o mașină poate fi mai bună decât alta.
Opel Vectra A C20LET 4x4.
Pentru că ăla e singurul model de mașină care mi se potrivește 100%, fără nici un detaliu enervant.
Și pentru că nu au toți țăranii.
GolopențaAdrian întreabă: