| 17andreiii a întrebat:

Buna TPU, cate clase iti trebuie sa dai de permis? Ca tot aud peste tot ori ca 10 clase sunt necesare ori ca 8 ori ca nu stiu cate, pana la urma, de cate clase sunt nevoie sa dai de permis? Sau trebuie doar sa stii sa scrii si sa citesti? Exista vreo lege care sa spuna ca iti trebuie un numar minim de clase sau ceva de genul? Intreb pentru ca am 6 clase si m-am lasat de scoala si tot nu inteleg am 17 ani si 6 luni si mai am 3 luni pana pot incepe scoala si sunt ff ingrijorat, pentru un răspuns coerent si corect dau funda

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Legislatia rutiera actuala nu prevede o conditie de studii pentru obtinerea permisului de conducere, important este sa stii citi si scrie.
Si, din care stiu eu, nici nu s-a pus problema sa se introduca o conditie de studii, au fost doar zvonuri lansate de diverse persoane.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Inca nu este data o lege privitor la asta.

| anonimg a răspuns:

4 clase.

| Adrian5575 a răspuns:

De multi ani se discuta ca cei care vor sa obtina permisul de conducere, sa aiba minim 10 clase. Dar, aceste propuneri nu s-au concretizat si nici nu se stie daca se vor concretiza vreodata.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru anonimg):

Ăsta-i răspuns după lege sau doar ca să te afli în treabă?

Bula
| Bula a răspuns:

Trebuie sa stii sa scrii, sa citesti si sa intelegi scrisul.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonimg):

Cine și unde zice?

| LisaJulie a răspuns:

Nu trebuie sa ai un număr minim de clase dar este important sa știi sa scrii și sa citești

| MihaitzaItza a răspuns:

Nu exista nicio restrictie de genul in legislatie.