Daca vrei strict pentru oras chiar nu inteleg combinatia de masina foarte mare si motor diesel.
Mașina mare? Nu se compara cu A6, e mult mai mica, diesel pentru ca îmi place, urăsc motoarele pe benzina, sunt puturoase, consuma mai mult, Optima e cât un Passat, poate puțin mai mica, deci clasa asta nu e buna pentru oraș, atunci ce ar fi bun? Golf in care abia încapi?
Mda, golful e o masina bună de oraș. La fel și polo și astra și focus și ceed și a class și a3 și seria1
Da, dacă ești femeie poate e bun un Golf de oraș, sau un Seria 1, dar când ești înalt și ai aproape 95kg, nu cred ca îți trebuie Golf și alte jucarii de genu, părerea mea, pentu oraș mașinile gen Passat, Optima, C class, Seria 3, Audi A4, A5 iar de drum lung și serios, A6 in sus, Mercedes de la E in sus, BMW de la Seria 5 in sus, Ford Mondeo etc... restul sunt masini de femei, pentru oraș, gen A- class, Seria 1, B class, Golf, Polo
O sa îți pice penisu dacă ai sa conduci golf în oraș. Zi bre ca vrei masina mare ca asa vrei tu și aia e, nu ca A4 și A5 sunt mașini de oraș.
Ce legatura are greutatea si inaltimea cu masina? tu daca erai mic te mutai intr-o casa mai mica?