Nici una. Amandoua sunt foarte vechi si costa enorm sa le repari. Inevitabil vor cade cate 1 sau mai multe piese fiind nevoit sa bagi o caruta de bani ca sa le repari.
In schimb, as opta pentru ceva autohton, mai nou.
Dacă nu te superi prea tare pe mine, ai putea să motivezi întebarea?
De ce întrebi?
Adică dacă am ști motivul, am putea răspunde mai precis.
BMW e scump la intretinere, pentru ca e masina premium.
Audi e scump la intretinere din cauza ca se strica destule la el, iar manopera e foarte ciufuta (proiectata de aurolaci).
Dintre cele doua, cred ca as alege BMW-ul. Macar ai confort, si stii pe ce dai banii.
La motorul 2.0d de la BMW ti se strica pompa de injectie, la 1.9 TDI se duc injectoarele si turbina... Sunt amandoua cam in acelasi punct.
Mulțumesc frumos pentru raspuns.
Alt cocalar care isi cumpara o masina smechera si plange dupa aia ca nu are bani de intretinere...
Am zis eu pe undeva ca vreau sa imi cumpar? Eu puneam doar o intrebare legata de masini.
La ce te referi?
La ce-'ți trebuie comparația, pentru a putea răspunde mai precis.
Pai Audi si Bmw sunt cele mai vazute pe drumuri. De aceea intrebam care is mai scumpe la intretinere si nu se strica rapid.
A4 are piesele mai ieftine, iar ca fiabilitate e greu de zis vei găsi mașini peste 500. 000km depinde cum a fost întreținută, eu as alege Bmw, i-ați ce vrea inima ta ți-e sa îți placa
Pai si mie imi plac mai multe modele printre care si aceste 2 modele.
Mulțumesc pentru raspuns.
Ți-aș recomanda BMW! E cea mai tare mașină si când o sa te vadă prietenii tai cu ea o sa fie foarte geloși pe tine. Fratele meu are BMW in 2usi si chiar e tare masina! Deci BMW e mai tare si mai șmecher!
Eu nu vreau sa ma dau mare ca sa ma vada prietenii. Doar ca sa am cu ce ma deplasa.
Te înțeleg frate dar BMW e mai tare la asta m-am referit, nu te supăra.
Nu ma supar. Oricum mulmultumesc de raspuns.