Eu sunt inscris din februarie si in martie fac 18.cu exact 3 luni inainte te poti inscrie doar ca examenul il vei da dupa ce ai impliniti 18 ani...sa-r putea sa ai probleme cu buletinul care trebuie schimbat la 18 si nu il vei putea scoate pana in ziua de examen si te vor amana... sper ca am fost de ajutor
Scoala se poate incepe cu 3 luni inainte de implinirea varstei, examenele teoretic si practic se pot da numai dupa implinirea varstei de 18 ani. Numai bine!
Din cate stiam eu nu se poate face inainte de 18 ani...
Poti face cursurile insotit de un instructor...dar ca sa iei carnetul trebuie sa ai 18 ani impliniti
Cel putin asa stiam eu. poate ma insel
Poti da mai devreme examenul.Dar carnetul iil primesti la 18 ani. Apropo s-a aprobat legea aia care zicea ca conduci de la orice varsta daca ai pe cineva cu experienta in dreapta si raspunde el pentru tot ceea ce faci?
Nu ma refeream la grija. Ma refeream la faptul ca de exemplu mergi la o petrecere, la scoala, in oras [ ca na. ai masina, sa te vada lumea ] si nu sta nimeni dupa tine si nici tie nu iti convine sa te insoteasca cineva cu 10 ani experienta, deci cu mult mai mare decat tine, tata \ unchi. Am 15 ani da' deja visez la ziua aia cand ma duc la plimbare cu masinutaa :X
Acesta e dezavantajul la noi, in Romania permisul trebuie luat la 18 ani, dar in schimb poti sa consumi alcool de la ce varsta vrei, dar in alte tari de exemplu, poti lua permisul si de la 16 ani, dar nu ai voie sa consumi alcool pana la 21
daca doresti sa iei permisul mai devreme te sfatuiesc sa te duci intr-o alta tara unde il poti lua mai devreme, de la 16 ani in sus, apoi te poti intoarce in Romania si nimeni nu mai are ce sa iti zica chiar daca nu ai facut permisul aici, daca e musai sa-l iei
Daca in Romanica se trece cu vederea faptul ca nu porti centura in spate, in Franta nu se trece, nu purta centura in spate, in Franta, ca esti roman Sau condu in Romania de la 16 ani neinsotit de un sofer ca vii tu din America
milana întreabă: