| Powpow a întrebat:

De ce cand te uiti la geamurile laterale ale masinii ti se face rau, cand masina merge, multumesc pentru raspuns!

Răspuns Câştigător
| KaRy a răspuns:

Asa li se intampla celor care au rau de masina de obicei. Daca te uiti in fata nu ai nimic dar daca te uiti in lateral simti o usoara ameteala.Si mie mi se intampla dar eu urasc si mirosul de masina. Sper ca te-am ajutat.

4 răspunsuri:
| zaycev a răspuns:

Fiind ca asa trebuie

| dodo1530 a răspuns:

Mie ni mi se face rau... poate niti prieste la stomac mancasei inainte sau te lua cu ameteli poate ca nu erai prea odihnita... au ai rau de masina.

| jordan210cm a răspuns:

Ai o fobie!

| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu este o problama generala. De obicei cand ai rau de masina sau ai probleme cu ochii patesti chestii de genul asta. Majoritatea persoanelor nu au problema asta si nu ti se intampla nimic din aceasta cauza dar uneori o poti trata problema. Consulta un medic si iti va recomanda de obicei calciu sau daca nu altceva pentru a scapa de raul de masina, sau poate ai probleme cu vederea si din aceasta cauza ametesti. Uite-te daca si in tren ai aceiasi problema si iti dai seama daca este de la raul de masina sau de la tren!