Sa astepti pana strangi 1/2 de suma.
Mai ales ca ai de invatat si nu ai timp de plimbari cu atv-ul.
Ai gandire de copil inca, ce sa faci cu ATV-ul? ATV-ul nu a fost gandit precum considera unii melteni sa mearga prin oras cu el. pe sosea
E ca si cum ai tine o masina off-road sa mergi cu ea doar pana la piata.
Mai asteapta 1-2 ani si ai sa vezi ca iti dispar gandurile astea de atv.
Pai părinții mei au unul si fratele meu la fel si sunt intr-un grup cu atv-uri, deci nu este de plimbat prin oraș
Atunci mai asteapta sa cresti, ATV-urile sunt pentru oameni mari si-s destul de periculoase prin paduri si off road, trebuie sa ai putina experienta
Sunt o gramada de adulti cu joburi care nu reusesc sa stranga 2000 de euro, si tu vrei sa-i strangi la 13 ani nefacand nimic?
Cum ai zis si tu esti minora, daca nu cumva mergi pe centura n-ai cum sa faci asa multi bani.
Ceea ce vrei tu sa faci e infracțiune, bineinteles dacă mergi pe drumuri publice, dacă tot ești mi ora și nu ai permis, nu are rost sa dai mulți bani pe atv ca pe șosele nu mergi cu el, ia ți și tu ceva pana în 1500 euro ca e suficient
Nici sa conduci ATV nu ai timp pentru ca esti minora si este ilegal.
Ia si invata pentru examene.
Well depinde am un prieten care face angajari ca si caster de jocuri video spre exemplu tot ce trebuie sa stii este sa stii limba engleza si salariu e avantajos de la 3500 lei in sus