Ai nevoie din cate stiu de la lege de faruri de-agata cum le zice adica cumperi faruri ori full led ori xenox care vin exact pentru modelul tau,adica faruri complete daca intelegi cu lupa si tot ce trebuie.
Sa nu faci chinezarii ca nu sunt permise si sunt si aiurea,multi idioti si-au montat xenoane fara lupe si asa mai departe si nu bat cum trebuie orbindu-i pe ceilalti in trafic, nu esti nici mai cool si nici nu ai un lucru de calitate.
De celelalte faruri daca nu sunt intregi cu led nici nu m-as uita,e periculos sa montezi cateva leduri chinezarii.
De aceea zic cred ca ai nevoie sa mergi la un parc de dezmembrari si sa cauti faruri complete pentru masina ta asa cum vin cu xenon, astea sunt sigur ca gasesti dar vor costa ceva, in schimb ele vor veni complete cu lupa cu totul, cu modul de instalare cu motorase cu ce au ele, le iei si le pui pe masina, asta este ce este de facut.
Cred ca nu ai de lucrur si cauti sa iti fac singur
Pune farurile ce au fost originale pe masina ta, cauta gasesti si noi.
Daca pui faruri xenon sau ce mai zici, alea au un modul electronic, trebuie sa fie programat, deci te complici pentru nimic.
Dar na fa ce crezi.