anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! Doar ca si idee... tatal meu are un microbuz de transport persoane (e o poveste mai lunga, nu vreau sa intru in detalii, doar atat spun ca acum s-a angajat in alt loc unde i-au dat aia microbuz si asta care era cumparat din banii lui vrea sa il vanda). Nu stiti vreo platforma sau ceva care cumpara? Este de mai bine de 1 an pe olx, public24, autovit, carrz, chiar si in 3 locuri pe Facebook si nu am reusit sa il dam. Este practic la mana a treia (nou era vreo 50000€ la mana a doua cand a fost luat in 2015 a fost aproape 15000€ si acum il da cu 7900€ usor negociabil). E in stare perfecta! Are multe piese puse noi (nu a avut niciun accident doar ca i-au schimbat multe piese cu unele noi). E in regula cu toate actele cu tot! Doar ca nimeni nu vrea sa il ia ca are 400000km aproape si na. Eu auzisem ca exista tot felul de platforme si de firme care cumpara dar pana acus nimeni serios interesat.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sa caute la prieteni sau cunostinte sa il vîndă, daca il are pe olx nu il va vinde usor lumea cauta masini mici nu microbuze, numai cineva care face transport de persoane gen maxi taxi are nevoie de microbuz, din ce an este microbuzul si ce marca?

| Alverto a răspuns:

Autoscout24, e international.
Uite, nu îl cumpără lumea fiindcă nimeni nu are nevoie de el, doar persoanele juridice și au firme de transport sau ceva de genul, dar aceste firme deja au microbuze și autobuze și nu le mai trebuie. Singura șansă e sa o cumpere cineva ce vrea să îl transforme într-o autorulotă moderna și să scoată toate scaunele, cu toate utilitățile. Eu zic sa lase pe la 5500-6000