| fyndtnydt7u a întrebat:

Bună, TPU! Îmi puteți spune ce pași trebuie să urmez ca să pot avea tot ceea ce îmi trebuie pentru o excursie cu bicicleta? Drumul este de 120km și durează vreo 6-7 ore.

Răspuns Câştigător
| MrYonXtrez a răspuns:

O bicicleta in funcție de terenul pe care il ai de parcurs.
De exemplu: Un MTB pentru teren accidentat, o cursiera pentru sosea, etc. Un rucsac cu 2 litri de apa minim, 4 sandwich-uri, cască, vestă reflectorizanta (in caz ca se insereaza), bec fata-spate si nu in ultimul rand o pompa. Sper ca ti-am fost de folos!

| fyndtnydt7u explică (pentru MrYonXtrez):

Mulțumesc! Crezi că ar fi bine să reînnoiesc rezervele de apă în fiecare localitate (dacă e nevoie)? Iar înainte să îmi fie foame să opresc la un han să mănânc? Așa aș avea mai puțină greutate și mai mult loc. Țin să menționez că m-am gândit să pun doar o sticlă de apă și niște biscuiți în caz de urgență.

| MrYonXtrez a răspuns (pentru fyndtnydt7u):

Da este ok, daca mergi printr-o zona populata.

| fyndtnydt7u explică (pentru MrYonXtrez):

Am înțeles, mulțumesc!

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asigurare de bicicleta in caz de ceva vine si tio ia cu elicopterul

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Daca reusesti tot parcursul in mai putin de 9 ore: sa ma anunti; dar nu uita sa iti iei si cateva scule pentru micile reparatii. Succes

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru fyndtnydt7u):

Un rucsc cu 5-6 Kg. in care sa ai ceva pentru o eventuala ploaie, putina glucoza, ori ciocolata-neagra si nu te baza pe apa gasita e parcurs. rucsacul, de preferinta unul cu elemente reflectorizante, ca sa nu mai ai nevie de vesta care este mascata

| fyndtnydt7u explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Mulțumesc frumos! O să am în permanență bidonul acela cu apă de la cadru și o sticlă de rezervă în bagaj. Despre mâncare, o să îmi iau câteva batoane pentru energie. Prefer să nu am nimic în spate pentru că m-ar incomoda. Mă gândeam să îmi iau un portbagaj și o geantă specială și să car pe roata din spate.

Un rucsac mic, cu 5-6 Kg. nu este deloc incomod; sigur-sigur

9 ore de mers în căldură pentru unul de 15 ani cu un rucsac de 5-6kg e cam incomod laughing) Plus că oricum îmi iau genți pentru roata din spate. Dar o să încerc prin București ideea ta.

Eu am facut asa ceva de sute de ori; nu-ti face griji in privinta a 5-6 Kg. Dar bune sunt si gentile de care spui tu

La 15 ani si pe un traseu ca acela ales de tine este suuuper bine daca ai o medie orara de 12-15 Km/ora; asa ca ai grija cum iti programezi intreg parcursul!

Mersi! O să merg cu un coleg la vreo 20-25km/h M-am uitat și pe Google Maps la tot traseul și era în regulă, am loc pe șosea.

Am înțeles, mersi

Succes si multa bafta! sa mi spui media orara realizata.

Mulțumesc mult! Am de gând să filmez pe tot parcursul drumului. O să pun în video viteza și ce mai trebuie. O să fie într-un colț, așa m-am gândit, știi ca la jocurile alea de curse laughing))

10+ si mult succes!

| DaniTDCI a răspuns:

Full echipament, mancare, apa o cursiera si trebuie sa ai rezistenta in picioare, e cam mult 120 km parcursi cu bicicleta! mult succes

| fyndtnydt7u explică (pentru DaniTDCI):

Mulțumesc! O să îmi iau MTB pentru că o să o țin în drumuri comunale și județene, iar dacă merg cu o cursieră, sigur nu mai ajung. laughing