| petertb a întrebat:

In decursul zilei de astazi am luat parte la un accident(in jud Neamt, intersectia dintre dn15c si dj156a).Evenimentul a decurs astfel: eu ma aflam in masina cu familia mea, asteptand la stop pentru a da prioritate celor de pe dn, cand deodata o dacie inainteaza de dj fara a acorda prioritate celor de pe dn, astfel fiind izbit de un passat, care a incercat sa vireze dreapta pentru a evita accidentul, astfel lovindu-se nu doar de dacie, ci si ricosand in masina mea. Dupa cum bine este subinteles, vina o are mosul ce conducea dacia deoarece nu a acordat prioritate.Din fericire nu au fost victime.Problema este in felul urmator : mosul are asigurare la carpatica(despre care am auzit cum ca ei nu dau banii prea repede), iar tatal meu este in criza financiara si fara masina, care era singurul mijloc de transport pentru a face naveta la ora 4 am, nu prea stie ce sa faca. Va rog frumos, cei care ati mai trecut prin, sau care din fericire nu ati avut parte de aceasta experienta neplacuta dar stiti, oferiti-mi cateva sugestii.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Orice firma de asigurari ar fi fost (acum ca e carpatica e o problema ca asti sunt niste idioti si trebuie sa te zbati tare sa iti plateasca daunele) trebuie sa astepti 1-2 saptamani pana ti se analizeaza dosarul. Daca tatal tau se duce la reprezentanta marcii pe care o conduce, daca asigurarea ii decondeaza serviceul acolo, e posibil sa ii dea o masina de schim cat a voastra e in service. Nu toti dealerii fac treaba asta insa. Sigurul lucru sigur pe care se poate baza este transportul in comun.

1 răspuns:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Mie mi- a dat banii repede dar s-a facut o treaba de mantuiala