Salut,nu este nimic complicat, daca te duci o sa ti se explice pe parcurs ce trebuie sa faci, dar o sa iti spun si eu din ce imi mai amintesc
1 Te duci la scoala respecriva cu actele tale personale(buletin, certificat de nastere etc)si acolo o sa iti faca dosarul pentru scoala, atunci o sa trebuiasca sa plateti coala, si o sa intrebe daca vrei sa platesti in doua transe sau daca vrei sa dai toti banii
2 Dupa aceea o sa te duci sa faci fisa medicala si testul psihologic, or sa te trimita la o clinica specializata, cu acestea trebuie sa te duci inapoi la scoala de soferi
3 Dupa o sa trebuiasca sa te duci sa iti faci cazierul asta nu stiu sigur unde or sa te trimita depinde de oras localitate
4 Dupa o saptamana o sa incepi orele de condus 15-30 de ore depinde de scoala respectiva
5 Dupa ce termini orele o sa dai proba teoretica, la aceea trebuie sa iei minim 22 de puncte ca sa promovezi
4 Dupa ce iei proba teoretica o sa dai traseul, pentru traseu te programezi singur la calculatorul la care ai dat proba teoretica
C-am acestia sunt toti pasi, si am uitat atunci cand te duci la scoala sa depui dosarul si sa o plateti, or sa te intrebe daca vrei sa cumperi si cartea, eu iti recomand sa nu o cumperi deoarece eu am cumparat-o si nu mi-a folosit la nimic am facut numai chestionare, acum remane la alegerea ta...
Iti urez mult succes!