Opel Vectra A 1.6i sau 1.7 TD.
E cea mai buna varianta, daca ai nevoie de o masina ieftina, cu portbagaj. Daca te multumesti cu una mai mica, Opel Astra F.
Nu recomand VW Vento sau Golf 3, daca fugi de Solenza, n-ai cum sa te multumesti cu Golf 3.
Vad ca esti constient ca nu poti lua cine stie ce in banii astia.Dar totusi poti lua ceva..Sa stii ca masinile vechi cedeaza si doar nu vrei sati sara o roata la 100kmh pe aotostrada, cele mai vechi de 10 ani la casat cu ele parerea mea e ca sunt rable deja si pun vista in pericol a celor din jur, si a ta!
totusi uite ceva aici: http://m.okazii.ro/autoturisme-opel/opel-vectra-a176204948?tab=description
tipul zice ca o vinde urgent,, probabil e furata sau are o ruda in spital si nu are bani
De unde și până unde mașinile mai vechi de 10 ani trebuie duse la casat? Tu ai văzut Audi-uri din '96 fără pic de rugină? Opel din '98 apa paie și bătaie.Nu-ți mai da cu părerea dacă ești habarnist.
Colegule, la 1.000 de euro ascultă de colegul vrumvrum sau ia-ți un sandero.
Nu e vorba la excterior, ci la interior..Fierul cedeaza! Se uzeaza
Esti pe lângă, eu mă refeream per total.Mercedes W123 e considerată cea mai fiabila masina si au trecut 30 de ani de când s-a pus in fabricatie.
Fără misto, cu banii aia nu îți iei mașina. E ca si cum ai vrea sa ți se recomande un apartament cu 5.000 de €. Nici excepțiile pe care le-ai enumerat nu se pot pune pe picioare cu bugetul tău. Mai strânge!