| Bdudbdhdb a întrebat:

Buna TPU, m-am inscris la scoala de soferi acum 2 saptamani si maine dimineata am intrarea insa sunt nedumerit si speriat ca nu voi promova, abia fac 22 de puncte, nu fac sub 15 in orice caz dar sunt cazuri in care fac 19-20 si le pic pe toate una dupa alta, nu am emotii ci doar sunt intrebari grele, am citit cartea cu legislatiile, am facut 40 de chestiinare drpciv dintre care 4 promovate, imi e greu, ce pot sa fac? Simt ca maine voi pica intrarea si desi am motivatie, parintii nu ma ajuta mult, ma streseaza mai rau

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista interbari grele, exista neinvatat si lemne, fiindca ala de invata stie sa faca absolut toate intrebarile la examen,.
Ca sa fii in stare sa faci chestionarele auto trebuie sapui mana serios pe cartea LEGISLATIA RUTIERA si sa inveti totul, din scoarat in scoart, fiindca doar in acel caz vei putea sa rezolvi corect toate cele 350 de intrebari.

Nu mai da vina pe parinti, ca ei nu trebuie sa invete nimic, tu trebuie sa pui mana serios sa inveti, ca nu poate memora nimeni in locul tau.

Dar stii ceva, permisul auto se poate lua oricand in viata, pana la batranete, fara stres, invatand asa usor, cum iti place tie.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce-ai facut, ai luat examenul la sala?

| Bdudbdhdb explică (pentru Violleta2022):

Am picat de 2 ori? am luat permisul oricum mersi

| Yuoia a răspuns:

Nu 22 de punte este minimul?
Daca acum intrebarile ti se par grele, ce vei face in trafic? Te opresti sa deschizi cartea sau stai sa intrebi pe TPU?
In locul tau as mai astepta pana invat totul la perfectie.

| Alex1322 a răspuns:

Secretul este sa inveti pe dinafara intrebarile si raspunsurile.