| AestheticPerf a întrebat:

Buna, TPU! Merita sa imi un BMW Seria 3 E90 320D ( probabil modelul cu distributia in fața ca am auzit ca e mai fiabil ) din 2006 cu vreo 4000-4800Euro care are peste 220000km? Adica stiu ca e i masina fumoasa si rezistenta si ca iarna e putintel mai greu cu ea, dar vreau sa stiu daca e o masina pe care sa ma pot baza in sensul ca sa nu ma taxeze asa tare la buzunar ca se strice ceva brusc. ( Desigur...inafara de schimbul de ulei si restul consumabilelor pe care toata lumea le face ). FUNDA!

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce ai scris? Merită să imi un bmw, sa imi ce

| relian a răspuns:

BMW cu distributia in fata laughing asta ce mai e? Banui ca ai vrut sa spui cu motorul longitudinal,cred.
Mmasina frumoasa si rezistenta laughing pai toate masinile is rezostente,asta pana sa dai cu ele in gard laughing
Daca se va strica ceva la ea? Ar fi mai bine sa intrebi masina,noi nu prea avem de unde sa stim ce va urma sa se defecteze la masina ta.

Iarna e mai greu cu ea la ce anume te referi?
De defectat ceva brusc mai rar,dar avand in vedere cati km are e cazu sa te astepti sa cada una alta,cel putin ce e pe motor,ce este inauntru aia depinde de cum a fost intretinuta acea masina, cum a fost condusa.
Daca nu vrei sa te taxeze la buzunare, puneti banii pe carduri, atunci scapi sa mai tii banii in buzunar laughing
Iati o masina noua si nu o sa te mai taxeze, cel putin cativa ani buni.

| garoafa333 a răspuns:

E clar. Ai mare nevoie de un Logan puturos și jegos. Lasă BMW-ul pentru șoferi.