Sigur ca VW beetle face fata si pe iarna, mai ales daca nu e vreo varianta decapotabila.
Din ce stiu si vad in configurator modelul 9C facelift (in rangeul banutilor indicati de tine) are tractiune fata deci nu va nicio problema.
Insa modelul in sine este putin ciudat, daca tie iti place in schimb de ce nu?
Imi puteti recomanda o masina mai sport de banii astia?
Nu stiu ce inseamna pentru tine sport, dar te asigur de inceput nu ai nevoie de masina sport! Stiu ca asta e visul oricarui tanar, insa una e aspect sportiv si alta e o masina sport cu peste 400 CP care e greu de stapanit uneori.
Pentru mine sport inseamna Nissan GTR sau porsche 911 turbo S, pentru altii inseamna "cotetul" bmw tdi de 286 CP, fiecare intelege altceva, de aceea zic.
nu trebuie sa te iei dupa nimeni si VW beetle e masina si inca una buna.
Sport si cu 4k euro mai greu de gasit doar o sportiva de asta diesel dar pentru mine masinile turbo benzina sunt sport, bine dupa noile standarde si masinile full electrice pot fi sport
Habar nu am ce model de masini iti plac.
Dar stii foarte bine ca si bugetul este cel care dicteaza aici iar in cazul tau este micut.
Nu am idee nici cum definesti tu masina sportiva si nici ce ai putea sa iei de bugetul alocat
Bine, o masina cu aspectul unei masini sport?
Depinde ce intelegi tu prin sport, exista masini sport doar pentru ca sunt in 2 usi pe cand altele sunt sport dar hatchback care se numesc hot hatchback exemple : leon cupra, ford focus RS, megane RS.
Ce as lua eu tinere daca as fi limitat la 4k euro, o masina pe benzina cu un aspect tanar, pentru un incepator nu e ok sa fie multi CP si nici tractiune pe spate, ci o masina tanara si sigura:
Seat Leon (1P facelift), e pe aceeasi platforma cu Seat leon cupra (pe atunci erau sub aceeasi deviza seat)
OPEL Astra cabrio, nu e genul meu de preferinte dar arata tineresc si e decapotabila, de fapt e un cotet in jur de 2000 de euro ce pare mai scumpa, insa ce e decapotabil si/sau 2 usi nu e atat de safe!
Seat Ibiza Coupe
Opel Astra J
Volkswagen Jetta
Honda Civic
Renault Megane (hatch)
Citroën C4
Mini Cooper
Ai de unde alege, sunt motorizari si motorizari, cum ziceam sfatul meu este sa mergi pe un motor aspirat benzina, incultii la noi in tara sar in dieseluri "fitoase" si dupa ce ca merg 1 km pe zi cu ele se plang ca se infunda catalizatorul sau filtrul particule si costa cat cazanul lor; gandeste smart!
Nu te gandi prea mult insa, cu 4k euro nu poti lua BMW Z4!
Beetle nu-i masina sport, si nu-i deloc mica, unde pui ca e si puternica, in general alea au motoare mai mari, ceva 2 litri sau mai sus.
Ce imi place la Beetle asta e ca e inalta, inauntru ai asa spatiu, in rest is urite la interior dar e buna, iti faci treaba cu ea.
Daca rezista pe timp de iarna adica da ce crezi ca e buburuza o avea ea forma aia de gargarita dar nu-i insecta frate, asa daca te referi la insecte, normal daca vine iarna se duc de suflet, nu rezista insectele iarna
Masina asta buburuza, gargarita este f buna, e mai buna decat alte trotinete, dar cauta una pe benzina.
Deci masina asta Beetle care tu o crezi mini, e ditai masina nu stiu daca e pentru tine, te depaseste, nu ai tu bani de alea
Nu inteleg ce e asa amuzant, am mentionat o masina sport SAU un vw beetle si "nu am bani de alea"?
Ai mentionat masina mini, dar banui ca nu stii cei aia masina mini, iar Beetle ala te asigur ca nu-i mini deloc.
Ce este asa de amunzant? Ia citeste inca odata ce ai intrebat, poate vezi si tu ceva chestii amunzante.
Dar sa rasspund eu, sa nu te mai chinui tu sa intelegi ce ai scris
"Un VW Beetle credeti ca rezista pe timp de iarna?" te citai ma amuzai la ce ai scris tu si ce am spus eu.
Adica daca te referi la insecte, normal ca nu rezista iarna, daca te referi la masina, afla ca asa ii spune, masina aia nu-i insecta sa nu reziste iarna
Deci ce ai vrut sa spui cu aia, daca rezista iarna Beetle? ai ceva explicatie
anonim_4396 întreabă: