| Syrten a întrebat:

Buna TPU!
Vreau sa achizitionez o masina, buget 8500-9000€, dar nu stiu ce masina mai exact. Mie imi plac suv-urile si gasesc Nissan Qhasqai sau Ford Kuga, dar nu stiu cum sunt ca si performanta ( sa ma tina 2-3 ani + fara sa investesc in ea).
Imi puteti recomanda ceva? Eventual un site unde sunt mai ok?
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Motoarele PSA de la Ford sunt foarte ok, cu conditia sa nu le service-sezi gresit (chestie frecventa pe la noi).
Mai ai ca optiuni si Opel Mokka sau VW Tiguan 1.4 TSI ori 2.0 TDI motor CR (fugi de PD).
La Qashqai sunt ok dieselurile 1.5/1.6 dci, probabil si cele pe benzina.

Mitsubishi ASX nu prea recomand, au calitate foarte slaba la piesele secundare. Putrezesc tobele si costa un scandal de bani (mai si vin greu), sar senzorii ABS din cauza ca ruginesc clemele lor (si se gaseste doar ansamblu nou, bineinteles foarte scump).

Hyundai si Toyota ar mai fi recomandate ca performanta si fiabilitate, dar eu le gasesc destul de sobre la interior, nu m-as putea obisnui cu ele.

| Syrten explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Multumesc pentru raspunsul detaliat happy

4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Rolls Royce.winking

| sweetys a răspuns:

De investit o sa investesti, in masini e alba neagra, nu stii ce pica. Eu zic intai sa te gandesti pentru ce vrei masina, sa o conduci ocazional, in ores, pe distante mai lungi, mai scurte, etc. manuala, automata sa vezi ce consum au fiecare atat in oras cat si pe distante lungi.

| Lucian121 a răspuns:

Ford fugi de ele, Nissan masini bune dar se găsesc piese mai greu și mecanici mai puțini. Duster este ce trebuie, motor 1.5 nu o să ai probleme cu ea!