anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU!
Vreau să dau pentru permis.
De pe ce aplicație îmi recomandați să învăț?
Cei care a-ți luat permisul cât timp a-ți învățat?

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Doar de pe www.drpciv.ro
Evita alte aplicatii, te zapacesc aiurea.
De invatat... La 16-17 ani deja participam la trafic, deci pot spune ca am invatat din mers :))

| Drimmero a răspuns:

Https://www.scoalarutiera.ro/chestionare-auto-b
De ce aici invata, sunt aceleasi intrebari de la examen. Recomand sa citesti si legislatia ca sa ai habar, nu e ok sa raspunzi dupa ureche sau sa le inveti mecanic pentru ca va trebui dupa sa le aplici in trafic.

| mi25 a răspuns:

Consider ca majoritatea indrumarilor date sunt bune, mai putin a lui Drimmero.
Cea mai mare prostie pe care o face cel ce invata "teoria" - adica legislatia rutiera - este sa se apuce de intrebari inainte de a cunoaste legislaia.
Prima data trebuie sa studieze (nu sa citeasca doar), sa inteleaga, sa-si insuseasca prevederile Codului ruier si ale Regulamentului de aplicare. Doar dupa asta sa se apuce de a da raspuns la intrebari.
O alta problema: la intrebarile greesite nu-i de ajuns sa vezi care este raspunsul corect. Trebuie sa recitesti legislatia care se refera la intrebarea gresita.
Timpul de invatare? Depinde de mai multi factori. In primul rand de intelectul fiecaruia.
Eu am inceput sa studiez legislaia din primul an de liceu. Am dat examen la 20 de ani pentru categoria B si dupa cativa ani pentru categoria C, ambele cu punctaj maxim.

| MotoBlitz a răspuns:

Buna! Eu am învățat de pe aplicația gratis din Magazin Play și App Store, "Chestionare Auto DRPCIV", este super aplicația și mi-am cumpărat și o carte pe care nu ți-o mai pot recomanda fiindcă s-au schimbat multe la ea. Succes la examen!

| Adelina4679 a răspuns:

Scoalarutiera.ro invata fiecare capitol imparte, apoi apucate de intrebari

| Motherlode a răspuns:

Eu DRPCIV am folosit. Asa mi-a recomandat si instructorul si a fost foarte ok. Iti recomand sa mergi la cursurile care se tin in timpul scolii, sunt foarte importante si te ajuta mult. Eu am fost la ele si nu a trebuit sa mai citesc legislatia, am mai facut doar teste pe langa. Iti explica foarte bine totul. Am luat sala din prima. Bafta!