Ce ai putea alege dintre cele doua? Cautind putin un audi a4 cabrio. Mult mai spatios si Ok decit celelalte.
Si 206cc...hmmmmm!
Daca nici una din masinile pentru care ai optat in prima instanta nu iti plac,in ce priveste spatiul din spate, sfatul meu este sa mai cauti, pe net sau prin pietele auto, iti garantez ca ai sa gasesti masina ideala pentru preferintele tale.Dar nu te arunca la prima masina care iti pare super, poate fi facatura.Preferabil ar fi sa ai pe cineva cu tine, priceput in auto, cind mergi sa cumperi masina, daca o vrei secondhand.Mult succes.
Audi tt? e cea mai super masina pentru fete din cate am vazut. sau ceva clasic o broscuta wv
Buna! din cate se vede prin intrebare se vede ca sti ceva despre masini eee...si foarte frumoasa si BUNA la masini...eee..sugestia mea este sa te duci mai mult inspre varianta cu un VW dar nu un VW la prima vedere pac-pac si la-i cumparat mai cauta putin prin ceva piete de masini si pe cateva dintre site-urile de pe internetsi poate gasesti si ceva mai ieftin de 4000 euro si ceva bun