Întrebare recomandată | Deasonyka a întrebat:

vreau sa-mi iau o masina in vara aceasta sa fie sport si decapotabila, m-am gandit la un peugeot 206cc e in doua usi sport decapotabil pana in 4000 de euro.Idee e ca eu pe net ba chiar si in realitate am vazut cu arata si are locuri in spate pe care chiar nu le pot intelege. Oameni care stau in fata e ok am cuvinte de lauda dai scaunu in spate e ok.Dar cei care stau in spate nu au loc nici sa isi aprinda o tigara macar, nu inteleg ideea scaunelor din spate ale acestei masini, daca vreau ss mai iau prietene cu mine nu am loc.O alta masina cu aspect feminin la care m-am gandit ar fi wv new beetle nu cel decapotabil k nu am bani de el, e vorba de cel din 2003-2004 dar nici ala nu e prea incapator.Ce as putea alege din cele doua?

6 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Polo nu-ti place? happy

| vigome a răspuns:

Ce ai putea alege dintre cele doua? Cautind putin un audi a4 cabrio. Mult mai spatios si Ok decit celelalte.
Si 206cc...hmmmmm!

| eaglewatch01 a răspuns:

Daca nici una din masinile pentru care ai optat in prima instanta nu iti plac,in ce priveste spatiul din spate, sfatul meu este sa mai cauti, pe net sau prin pietele auto, iti garantez ca ai sa gasesti masina ideala pentru preferintele tale.Dar nu te arunca la prima masina care iti pare super, poate fi facatura.Preferabil ar fi sa ai pe cineva cu tine, priceput in auto, cind mergi sa cumperi masina, daca o vrei secondhand.Mult succes.

| tracicus a răspuns:

Audi tt? big grin e cea mai super masina pentru fete din cate am vazut. sau ceva clasic o broscuta wv

| giulian9 a răspuns:

Un bmw coupe ar fi ideal la banii astia...

| HeckerMyNames a răspuns:

Buna! din cate se vede prin intrebare se vede ca sti ceva despre masini eee...si foarte frumoasa si BUNA la masini...eee..sugestia mea este sa te duci mai mult inspre varianta cu un VW dar nu un VW la prima vedere pac-pac si la-i cumparat mai cauta putin prin ceva piete de masini si pe cateva dintre site-urile de pe internetsi poate gasesti si ceva mai ieftin de 4000 euro si ceva bunwinking