DHS! First Bike fac de toate si nimic bun cum se intampla cu toate firmele care fac de toate! Uite-te la HP ce a fost si acum e pe ultimul loc. DHS ramane DHS!
DHS. o am de sapte ani si inca mai merge. eu am modelul cu suspensie cu bascula. Nu stiu daca se mai fabrica acest model
De preferat nici una. dar daca u vrei una dintre astea iti propun First Bike!
funda?
Eu detin un First Bike din 2005 si este fff buna, am facut destule drumetii cu ea.
DHS.am luat si eu anul trecut de la First si pana la sfarsitul veri s-a stricat...
Daca vrei sa te tina bicicleta pe care o iei, eu recomand o bicicleta OUTDOOR, sunt foarte rezistente si destul de scumpe(eu p a mea am dat 800RON). Dar dintre cele de mai sus unDHS
DHS... despre First Bike am auzit si vazit multe lucruri rele eu unul sunt pasionat si am 3 bicle in valoare de cel putin 2 mii EUR. am o semi-cursiera, nu stiu cum se numeste fiindca e toata neagra,, o montana-tanc OUTDOOR, un BMX Tony Hawk original din Anglia. Oricum, din ce zici tu, DHS e mai bun
Tot ceea ce pot sa iti spun e sa nu iti iei DHS sunt penibile, vorbesc foarte serios, am eu 2 si un prieten 1 ...toate 3 merg penal... orienteaza-te spre First Bike fara a clipi din ochi