Stai calm prietene, ca nu are ce sa iti faca si cum sa te gaseasca.Doar nu ai numar de inmatriculare pe bicicleta nu? Te-ar putea gasi daca
respectivul sofer ti-ar cunoaste parintii, altfel nu imi explic.
Tu este de vina, pieton esti cand circuli pe jos nu pe bicicleta. Uite si articolul din lege
Regulamentul de aplicare al OUG 1391/2006*
* – Actualizat cu HG 56/2007
Art. 161 (1)Se interzice conducătorilor de biciclete sau de mopede:
–
o)să traverseze drumurile publice, pe trecerile destinate pietonilor, în timp ce se deplasează pe bicicletă sau pe moped;
De gasit nu te gaseste ca nu are cum
A oprit, dupa care a plecat din nou, cu o viteza atat de mare incat la franare s-a pus de-a latul?
Daca era pe zapada mai ziceam.
Eu zic ca te-ai bagat fara ca el sa fi oprit, de aici si beleaua. Dar ca sofer, cand ai de traversat o trecere de pietoni, iar o masina de pe alta banda opreste, nu treci cu o viteza la care nu mai poti opri in siguranta, poate prin fata celeilalte masini trece in fuga un copil, tu nu-l vezi si-l iei in plin...
Greseala e atat a ta, cat si a soferului.
Este interzis sa mergi pe bicicleta pe trecerea de pietoni tocmai fiindca deruti soferii. Tu esti de vina, chiar daca dadea peste tine tot tu erai de vina.
Da-o dracului de lege, la ce sa o mai respectam? Este facuta pentru animale, nu pentru oameni, asa ca ce vad aici doar indemnuri la nerespectarea legii, bravo natiune, halal popor! Nu ma mai mira nimic!
Nu are ce face. Că doar nu caută poliția prin tot orașul o bicicletă ce să arate ca a ta.
Nu-mi dau seama care-i mai prost, tu sau soferul?
tu nu stii sa treci strada, iar soferul ca nu a inteles ca strazile nu sunt piste de curse
Stii la fel de multa legislatie rutiera cata zoomba stiu eu. Mai trist e ca mai si raspunzi...