| Rev3rse a întrebat:

Buna tuturor, am o nelamurire, am de ales intre un Bmw 525d 177cp din 2006 si un Audi A6 2.0 TDI 140 cp tot din 2006, as dori sa imi spuna parerile aceia care au aceste modele de masini sau cei care cunosc bine masinile, m-ar interesa : raportul greutate / putere, costuri la consumabile, fiabilitatea si intretinerea.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Motorul ala de la Audi nu e reusit. Injectie slaba, turbinele pusca, consuma ulei.
La Audi ai piese asa-si-asa la pret, dar manopera scumpa. La BMW ai piesele scumpe.
Putere mai mare sigur are BMW-ul, insa Audi-ul iti confera siguranta de care BMW-ul nu prea e in stare, fiind un RWD gandit mai mult pentru drumuri uscate; nu te duci in sant, ca are sisteme de control, dar nu merge la fel de sigur precum un FWD/AWD, cum e A6.
Fiabilitate mai mare, probabil are BMW-ul, avand un motor mai reusit.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

P.S.: Decat cele doua, mai bine un Mercedes E220, tot din 2006. E mult mai sigur, fiabil si confortabil. La costul pieselor, Mercedes sta foarte bine, iar la capitolul lux, depaseste BMW-ul dintotdeauna. Performantele pe asfalt sunt foarte ok la E220, daca vrei 'senzatie', iei E320.
P.S.2: Nu inteleg de ce intrebi de costuri piese si intretinere, cand 525-ul ala are doar impozitul de vreo 1300 de lei pe an.

| Rev3rse explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Salut, multumesc de sfat, dar vreau sa te informez ca nu are chiar 1300 lei impozitul, m-am informat recent si impozitul e undeva la 800 lei pe an.

2 răspunsuri: