Căuta pe safecars.ro MERCEDES-BENZ C 220 BLUETEC 7G, zic eu ca este o mașină foarte buna
Mersi mult, e o masina superba
Daca nu ai familie, la ce naiba sa ingropi banii intr-un rahat de conserva? Poti sa inchiriezi ceva misto cand f*&i si gata. Crede-ma ca am ceva prieteni cu venituri cel putin duble fata de tine si majoritatea au masini fie luate cu vreo nspe ani in urma, fie luate mai recent la mina a doua. Pentru ca... la naiba, investeste in experiente, nu in cacaturi materiale!
Poate unii chiar se folosesc de masina si in alte scopuri nu doar pentru besini si impresii
Eu bag in jur de 70-80.000 de km pe an si crede-ma nu am Chef sa merg cu toate harburile La mana a doua!
Ai dreptate aici "suntserios"Alti foloaesc masina si in alte scopuri nu doar in smecherii
Pai exact, prietenii mei se folosesc de masina. Unii au eventual si motociclete pe linga masina, dar nici unele nici altele nu si le-au luat noi. Si discutam de cupluri fara copii cu venituri totale de peste 20.000 RON lunar.
@Ionut - daca bagi atit de mult, presupun ca e masina de serviciu, ca nu mergi de nebun atit. Ai o firma si vrei sa ti-o iei pe firma? Incearca sa detaliezi un pic problema. Depinde mult si la ce vrei sa folosesti masina aia...
Cand nu te scalzi in bani ca amicii tai nu iti permiti masina veche
Eu zic că se merită, eu vreau să-mi iau un Logan pănă în 10.000€ (atăta am posibilitate). Caută un model bun. Baftă
Eu as merge pe Ford, audi sau vw. noul focus de la Ford arată bestial