anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, vă rog să mă ajutați, vreau să fac un schimb de masina si nu sunt hotărît oare fac bine sau rău masina pe care vreau să o dau este seat halambra din 1999 motor 1, 9 si cea pe care o vreau la schimb este Citroen c5 2.0 diesel an 2002, vă mulțumesc.

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Schimbi o tigaie pe o caruta, parerea mea vinzi Halabra si pui niste banuti deoparte si cumperi ceva mai bun, acum doar tu ai sti.

| Mihai_Ungureanu_1973 a răspuns (pentru Simpatic):

Stiu ce spui dar eu am cerut o parere sau tu gîndesti ca domna FIREA ei fac calcule dupa venitul lor nu după al uni om de rînd la un salariu de 1500 mai pune ceva deoparte daca poți

| suntserios a răspuns (pentru Mihai_Ungureanu_1973):

Ei nu ar trebui sa faca calcul nici dupa venit tau nici al meu nici a lui Tiriac, ar trebui sa faca calcul dupa cat de sufocat e orasul. Si doamna Firea ar trebui sa gandeasca cu niste co.aie mai de otel si sa puna odata taxa aia

| antimulte a răspuns:

Salut, cred ca ai vrut sa scrii seat alhambra. Masina pe care o ai e destul de veche, ar fi bine sa iei una mai noua, insa parerea mea (am avut pana acum 11 masini si mai am inca 2 din ele) e sa cauti totusi una cu un an mai recet, 2002 si aia va fi vechem chiar daca, probabil, esti atras de niste dotari in plus. Ca si preturi la piese nu e o diferenta enorma, Seat si Citroen costa ceva la piese ca nu e Logan, dar nici la nivel de Mercedes sau BMW.