| ubox7007 a întrebat:

voi ce parere aveti despre Mercedes-Benz A 170 pe motorina (diesel)?
P.S. Am 19 ani, am condus pana acum masina familiei (dacia logan), dar parintii mei au ceva bani si se gandesc sa imi cumpere o masina (dar nu au multi bani) asa ca am un buget de 3000 eur (dar iau masina din Germania, m-am uitat pe site-uri acolo si sunt destul de bune, din 2002/2004 cu vreo 70.000-100.000 km si la sub 2000 eur daca prinzi ceva...).

Voi ce masina ati lua in bugetul de 3000 eur, adica mie nu imi prea place cum arata, dar in pretul acesta pare o alegere minunata.

4 răspunsuri:
| Celcareajuta a răspuns:

Nu e o alegere minunata, taxa de inmatriculare e enorma la dieseluri vechi *euro 3 -aprox 2000 euro la 2.0. Piesele sunt scumpe, fiind mercedes. La 3000 de euro sincer m-as orienta la Logan mai nou (arata chiar si mai bine ca A classe) sau eventual ceva 2004 benzinar --dar e greu sa gasesti fara probleme: ford focus, golf, opel astra

| KNST a răspuns:

Clasa A este cea mai nereusita din toata familia Mercedes. La 3000 euro iti poti aduce Un Mitsubishi Colt CZ3, de sta pisica-n coada, sau un excelent Golf 4 Variant, la 130 cp. Exemplele mele nu trebuiesc urmate, mi-am dat si eu cu parerea. Numai tu vei alege, dupa ce vei cauta (sper) si te vei interesa din greu. Cand o vei gasi, vei sti. happy

| viotedy a răspuns:

Alegere minunata? Hm... daca se strica o lasi acolo si fugi, asa de scumpe-s piesele.

| ExprimareLibera a răspuns:

Astea noi arată superb, alea mai vechi sunt urate cu crengi. Niste dubite urate. Dar gusturile nu se discuta, nu?
Ia-ți un Ford sau ceva tot de prin 2006-2007 nu mai umblați cu toate vechiturile urate.