Pentru calatoriile pe distante lungi, Zafira este mult mai potrivita, mai ales daca ai si familie.
Momentan am un opel astra break, din 1992, am ajuns cu ea la 300, 000 km si nu am probleme cu ea, este un 1, 7 Diesel nu fuge nu stiu ce dar la drum intins se intinde, merge bine
Daca iti cumperi acest gen de masini mai bine ia-ti un scuter.eu sunt mecanic de meserie si te sfatuiesc sa nu iti iei niciodata opel, fiat, renault.mai bine cumparati un vw passat de exemplu sau o skoda octavia.in bani astia gasesti masini f bune. te sfatuiesc sa iti cumperi o masina germana dar in afara de opel.
Eu as zice ca Zafira e mai incapatoare si spatioasa ca a vaut o matusa de amea si era ok si in plus e confortabil e numai buna pentru vacantze.papa
Adevarul e ca un opel gasesti la putini bani, au motorizare destul de buna.Singura problema este ca ruginesc daca s mai vechi. Daca ai degand sa o tii multi ani nu se merita. Daca zici ca i din 2000 e un an bun pentru opel.Eu in locul tau mi as lua zafira.Skoda wv sunt masini scumpe.